Skandal u kraljevskoj porodici: Megan Markl ne odustaje, ovo niko nikada nije uradio! (video)

Skandal u kraljevskoj porodici: Megan Markl ne odustaje, ovo niko nikada nije uradio! (video)

Autor: | 29/07/2019

0

Od kako je zakoračila u kraljevsku porodicu, Megan Markl, bivša glumica, a sadašnja vojvotkinja od Saseksa, supruga princa Harija i majka malenog Arčija, ne odustaje od nekih svojih zamisli koje se i te kako kose sa protokolima i tradicijom monarhije. Ona ih krši sa zadovoljstvom, a svet ne prestaje da priča o tome...

Već se mesecima šuškalo da će se vojvotkinja od Saseksa, megapopularna Megan Markl, upustiti u još jednu avanturu u kojoj se nije oprobala ni jedna druga članica kraljevske porodice – postaće kolumnistkinja i urednica jednog slavnog časopisa.

Kao gošća urednica u najbitnijem septembarskom izdanju britanskog magazina Vogue, Megan piše o “snagama promene” odnosno o 15 žena koje je inspirišu. Megan nije želela da se njene fotografije pojave u slavnom časopisu, jer bi time skretala pažnju sa sebe, ovako je sva pažnja, prema vojvotkinjinom mišljenju, usmerena na hrabre žene koje je ona odabrala za svoj prilog.

Ovim poslovnim potezom Megan će postati prva i jedina pripadnica kraljevske porodice koja će se pojaviti u modnoj Bibliji Vogue u svojstvu urednice. Njen izbor slavnih žena koje su joj inspiracija uključuje 15 aktivistkinja, glumica, modela i političarki.

Između ostalih na Meganinoj listi su se pronašle glumica Džejn Fonda (81) i aktivistkinja Greta Tunberg (16).

https://www.instagram.com/p/B0ebtb9FMMH/

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan markl vogue

Pročitajte još