Otac Megan Markl je neumoran u traženju medijske pažnje: Nemam ni sliku unuka! (video)

Otac Megan Markl je neumoran u traženju medijske pažnje: Nemam ni sliku unuka! (video)

Autor: | 01/09/2019

0

Tomas Markl, otac vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl, do sada je dobrano unovčio sve svoje intervjue koje je davao raznim svetskim tabloidima, sve vreme se predstavljajući kao ožalošćeni i odbačeni otac, koji uz tone patetike uspeva da "ocrni" sopstvenu ćerku i pride uzme koju stotinu hiljada dolara.

Ipak, Megan je brzo usvojila sistem kraljevske porodice koja na neprijatnosti, tračeve i razne tabloidne napise odgovara ćutanjem, te je sa svojim ocem prekinula svaki kontakt.

Možda na prvi pogled deluje kao Meganina surova odluka, ali ako se zna da je uz nju sve vreme njena majka Dorija Ragland, koja ni jednog momenta nije napravila nikakvu skandaloznu izjavu, niti joj je palo na pamet da na konto slave svoje kćeri i njenog novog statusa razmišlja o bogaćenju, onda nam gospodin Markl više ne izaziva ni trunku sažaljenja. Naprotiv.

Tomas Markl živi u Rozaritu, južno od granice između SAD-a i Meksika. Uz fotografije svoje porodice, dvije šoljice ga podsećaju na venčanje njegove ćerke i princa Harija i rođenje unuka Arčija Harisona koga još nije upoznao.

- Voleo bih kad bi mi poslali fotografiju Arčija da mogu da je uramim i okačim na zid kraj fotografije na kojoj je Megan. Nije li to nešto što svaki deda želi? Voleo bih da vidim ima li slavni nos Markleovih - rekao je nedavno "tužni" Tomas Markl.

On je poslao Megan čestitku za rođendan, ali nije siguran da li ju je dobila

- Ja volim svoju ćerku. Ona je moja devojčica i ovo je moja omiljena fotografija - rekao je Tomas pokazujući sliku dvogodišnje devojčice.

- Naravno da sam razočaran što još nisam video Arčija. Nadao sam se da će Megan da omekša jednom kad postane majka i da će mi se javiti - rekao je Tomas.

Tomasa Marklea najviše je iznerviralo kad je Megan Markl u svom govoru rekla kako je sama platila svoje školovanje.

Ovo ga je posebno iznerviralo, te je morao da odgovori, naravno javno:

- Žao mi je, ali to jednostavno nije istina. Ja sam platio njeno školovanje i imam bankovne izvode koji to mogu da potvrde. Ja sam platio i njena putovanja u Španiju i Englesku. Ja sam platio njeno stažiranje u Argentini - rekao je Markl.

- Dosta mi je laži. Muka mi je od toga da me celo vreme prikazuje kao zlikovca i izbacuje iz njihovih života. Ne želim ništa od Megan i Harija, ali neću da prestanem da govorim dok cela istina ne izađe na videlo. Nastaviću da opovrgavam svaku laž o sebi. Nijedan otac ne zaslužuje ovakvo vređanje, pogotovo ako je bio ovoliko dobar prema svojoj ćerki. Pitajte bilo koga ko nas oboje poznaje. Uvek sam bio dobar i velikodušan prema svojoj ćerki. Verujem da sve nesuglasice mogu da se reše i mislim kako je to još uvek moguće u slučaju Megan, Harija i mene - rekao je Tomas Markl.

Ali, Tomas nije imao dlake na jeziku kad je u pitanju njegov unuk Arči.

- Ne možete da se prikazujete kao dobrotvori koji jačaju međuljudsko razumevanje i posle toga da izbegavate vlastitog oca i celu porodicu. Još nisam upoznao svog zeta. Zašto princ Hari nije mogao da sedne na avion i dođe da me vidi kako bi me pitao za njenu ruku. Očito nema problema da leti privatnim avionima. Ako želi da dođe da me poseti privatnim avionom, tu u blizini, u Tihuani i u San Dijegu u SAD-u, ima aerodroma - rekao je "dobri tata" i optužio svoju ćerku i njenog muža za licemjerje.

- Svi govore kako su dobri i divni, ali nisu baš divni prema sopstvenoj porodici. To je licemerno - zaključio je Tomas Markl.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Profimedia

Pročitajte još