Oglasio se i Meganin otac nakon rođenja unuka: Nadam se da će dete služiti britanskoj kruni s naklonošću

Oglasio se i Meganin otac nakon rođenja unuka: Nadam se da će dete služiti britanskoj kruni s naklonošću

Autor: | 06/05/2019

0

Tomas Markl jedina je osoba iz bliže porodice novorođenog sina Megan Markl koju nisu spomenuli u objavi Bakingemske palate o njegovom rođenju.

Megan i njen otac Tomas u lošim su odnosima još od njenog venčanja s princem, a Markl je odlučio o unuku da progovoriti preko britanskog tabloida The Sun koji prenosi da je Markl presrećan zbog rođenja unuka.

"Nadam se da će dete služiti britanskoj kruni s naklonošću, čašću i dostojanstvom", rekao je Tomas Markl.

- Oduševljen sam što je porođaj prošao u najboljem redu te što su moja kći njen sin u dobrom stanju - dodao je novopečeni 'kraljevski' deda. Tomas je izuzetno ponosan što se njegovo unuče rodilo u 'kraljevskom domaćinstvu'.

- Čestitam im od srca. Bog čuvao kraljicu! - poručio je za kraj Markl

Britanski tabloidi pišu da Markl vrlo verovatno nikada neće upoznati unuka, budući da je njegova kći Megan prekinula svaki kontakt s njim zbog toga što je medijima prodavao fotografije i informacije iz njenog privatnog života.

Meganina Majka Dorija pre mesec dana došla je u London iz Los Anđelesa kako bi bila uz kćer tokom porođaja i prvih dana majčinstva.

https://www.hellomagazin.rs/royalty/princ-hari-presrecan-nakon-rodenja-sina-za-ovo-malo-stvorenje-sam-spreman-i-da-umrem-video/

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Ptsc/Youtube

Pročitajte još