Megan Markl je već četiri meseca u blagoslovenom stanju, očekuje devojčicu?

Megan Markl je već četiri meseca u blagoslovenom stanju, očekuje devojčicu?

Autor: | 22/11/2019

0

Fotografije Megan Markl u poslednje ukazivale su na trudnoću

Iako se već nedeljama nagađa da li je prelepa supruga princa Harija, Megan Markl, ponovo u drugom stanju, kraljevska porodica se do sada nije oglašavala na ovu temu.

Najnovije vesti o vojvotkinji od Saseksa, kažu da je ona u blagoslovenom stanju puna četiri meseca i da će porodica uskoro biti bogatija za jednu devojčicu.

Američki "OK!Magazin"  tvrdi i da je britanska kraljica Elizabeta tu vest dočekala sa oduševljenjem, i da ne krije koliko je srećna.

Čim su saznali da će dobiti devojčicu, oduševljenje je bilo još veće, jer su se odmah složili da ona nosi ime Dajana, po legendarnoj princezi i majci princa Harija.

Čini se da su nagađanja krenula od kako se Megan pojavila na ceremoniji povodom obeležavanja Dana sećanja na žrtve Prvog i Drugog svetskog rata, kada je držanjem svoje ruke na stomaku podsetila na period kada je bila trudna sa sinom.

Megan Markl je iskreno pričala kako se oseća, a ona joj je oštro poručila: Šta si očekivala?!

Podsećamo, pre sedam meseci Megan i Hari dobili su svoje prvo dete, malenog Arčija, a ako je verovati američkoj štampi uskoro će na svet doći i preslatka devojčica.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan markl

Pročitajte još

Najnovije vesti