Besprekorno odevena: Ovo modno izdanje kraljice Leticije je posebno iz dva razloga

Besprekorno odevena: Ovo modno izdanje kraljice Leticije je posebno iz dva razloga

Autor: | 14/12/2019

0

Modna izdanja kraljice Leticije učinile su je ikonom stila među članovima kraljevskih porodica

Modna izdanja kraljice Leticije uvek privlače mnogo pažnje i o njima se danima govori. Lepa kraljica ima poseban, sofisticiran stil i spada u grupu žena koje ne moraju da nose skupe dizajnerske komade da bi izgledale otmeno. Ona zrači posebnom harizmom i na njenu pojavu niko ne ostaje ravnodušan.

Kraljičini sunarodnici, a i ostatak planete, je vole jer je skromna i odmerenog ponašanja u svakoj prilici. Modna izdanja kraljice Leticije su često reciklirana i nije joj probleme da odevne predmete nosi nekoliko puta. Takođe, nije joj strano ni da nosi gaderobu koja je pristupačna i običnim smrtnicima, a u jednom takvom izdanju se pojavila i na formu koju je održan u Madridu.

Kraljica Leticija prkosi modnim pravilima: Da li je ova kombinacija boja prikladna za nju?

Za ovu priliku kraljica Leticija je ponela "Zarinu" suknju, jednostavnu crnu bluzu i crne "Steve Madden" čizme sa visokom potpeticom.Ove moćne čizme već je dva puta nosila: prilikom posete palati Zarzuela, te u obilasku Googlovog kampusa u Madridu.

Kombinujte kao kraljica Leticija: I pristupačni brendovi mogu da izgledaju šik! (foto)

Za ovo, kao i za mnoga prethodna izdanja dobila je brojne komplimente i pohvale.

Leticija nije kraljevske krvi ali je uspela da postane  kraljica Letisija od Španije

Bivšu novinarku, voditeljku vesti, magistra audio-vizuelnih komunikacija, kraljevska španska porodica je prihvatila jer je obrazovana i ambiciozna mlada žena.  Danas uz njeno ime idu epiteti najelegantnija kraljica i španska ikona stila

Štedljiva i praktična kraljica Leticija ovu malu crnu haljinu nosi već godinama

Princ Felipe i Leticija venčali su se 22. maja 2004. godine u katedrali Santa Maríja la Real de la Almudena u Madridu, a televizijski prenos njihovog venčanja gledali su milioni ljudi.

Hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još