Božićna čestitka Megan i Harija je najoriginalnija od svih, a zvezda je mali Arči (foto)

Božićna čestitka Megan i Harija je najoriginalnija od svih, a zvezda je mali Arči (foto)

Autor: | 24/12/2019

0

Članovi britanske kraljevske porodice svake godine praznike čestitaju fotografijama, a ovogodišnja božićna čestitka Megan i Harija  je osvojila sve simpatije

Britanska kraljevska porodica je posebna po mnogo čemu, ali u jednoj stvari se ne razlikuju od ostatka planete- proslava Božića je za njih veoma važna stvar. Britanski monarsi Božić proslavljaju uz mnoge aktivnosti, sve generacije u porodici se okupljaju kako bi uživali u zajedničkoj večeri, ali i razmenjivale božične poklone koji moraju da budu jeftini i duhoviti. Članovi kraljevske porodice za svoje božićne čestitke biraju fotografije a božićna čestitka Megan i Harija je ove godine odnela pobedu i to zbog malenog Arčija koji je u prvom planu.

U britanskoj kraljevskoj porodici važe neobična i stroga pravila, a posebna su ona koja se tiču proslave praznika.

Tada se poštuje poseban kodeks oblačenja – muški članovi kraljevske porodice uz odelo obavezno nose i crnu kravatu, jedni drugima ne poklanjaju skupocene poklone, nakon ručka igraju najčešće pantomimu, a ono što je najbitnije, svi članovi porodice se okupljaju na imanju u Sandringamu.

Božićni pokloni u kraljevskoj porodici, ovako nešto ćete i vi poželeti!

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Dec 7, 2018 at 8:35am PST

Na Tviter profilu udruženja kraljice Elizabete II "Commonwealth Trust" osvanula je preslatka božićna čestitka Megan i Harija i njihovog sedmomesečnog sina Arčija.

– Samo jedna najslađa božićna čestitka od našeg predsednika i predsednice udruženja, vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Srećan Božić svima, piše iznad fotografije.

Princ Hari sa porodicom u Kanadi, odmah stigla i lična čestitka premijera (foto)

Inače, princ Hari i vojvotkinja Megan su napravili presedan jer su odlučili da praznike ove godine provedu van Bakingemske palate, tačnije u Kanadi. Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da je ovo samo još jedna potvrda da situacija na dvoru nije najsjajnija, kao i da je kraljica tužna što će njen najmlađi unuk Božić provesti na drugom kraju sveta, a ne tradicionalno na imanju u Sandringamu.

 Četiri generacije članova kraljevske porodice - kraljica Elizabeta II i tri naslednika trona, prinčevi Čarls, Vilijam i Džordž - fotografisani su u muzičkoj sobi palate


Bakingamska palata je objavila je fotografija se porodičnog okupljanja a najviše pažnje privukla je ona na kojoj su se izdvojili kraljica Elizabeta II i najdirektniji naslednici za njenog trona: njen sin princ Čarls, unuk princ Vilijam i praunuk princ Džordž.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Dec 21, 2019 at 2:07pm PST


Sin princa Vilijama i vojvotkinje Kejt je na neodoljiv način pripremao božićni puding za celu porodicu dok su ga otac, deka i prabaka ponosno posmatrali.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Twitter

Pročitajte još

Najnovije vesti