Dejvid Bekam o princu Hariju: Kada postanete roditelj sve se promeni

Dejvid Bekam o princu Hariju: Kada postanete roditelj sve se promeni

Autor: | 28/02/2020

0

Dejvid Bekam istakao da je ponosan na princa Harija

Još uvek se ne stišavaju strasti zbog odluke princa Harija da sa suprugom Megan Markl  i sinom Arčijem napusti Ujedinjeno Kraljevstvo i preseli se u Kanadu, i odrekne se novca poreskih obveznika. Njegove kraljevske dužnosti završavaju se zaključno sa 31. martom,a jedan njegov gest pokazuje da se titule odrekao i ranije. Naime, kada je govorio na događaju posvećenom turizmu u Međunarodnom konferencijskom centru u Edinburgu, vojvoda od Saseksa je tražio  da ga jednostavno predstave kao Harija.

Srećniji nego ikada: Najnovije fotografije Harija i Megan (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Feb 26, 2020 at 9:06am PST


Ejša Hazarika, koja je bila domaćin konferencije, uvela je vojvodu na binu predstavivši ga samo po imenu nakon što je zatražio da ga ne oslovljavaju po tituli. Zato je "samo" Hari ponovo u centru pažnje i nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam gostujući u emisiji  "Entertainment Tonight"  rekao je šta misli o princu Hariju čiji je dugogodišnji prijatelj.  Fudbalski as je istakao da je Hari izuzetna osoba.

– Volimo ga –  rekao je u vlastito i u ime supruge, Viktorije Bekam.

–  Ponosan sam jer vidim da se razvija kao osoba i postaje jako dobar otac, a svakoe ocu izuzetno je važan kvalitetan odnos sa decom – rekao je Bekam.

Fudbaler, koji je u maju 2018. godine sa suprugom bio među zvanicama na kraljevskom venčanju, rekao je i da s princem Harijem nikada nije razgovarao o njegovoj odluci da odseli u inostranstvo.

–  Nismo razgovarali o njegovom odlasku. Razgovarali smo poput dobrih prijatelja, što je meni najvažnije. Mislim da istinski uživa u ulozi oca prvi put i o tome smo često govorili. Kada postanete roditelj, sve se promeni. On zaslužuje da uvek bude srećan –  rekao je Dejvid.

Njegova supruga Megan Markl u London stiže u martu pa će mu se pridružiti na ceremoniji dodele nagrada povređenim i bolesnim vojnicima.

Hari ipak zapevao rame uz rame sa  Džonom Bon Džovijem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Feb 28, 2020 at 3:19am PST

Hari i Džon su se sreli u “Abbey Road” zajedno sa članovima hora “Invictus Games” kako bi snimili posebnu pesmu “Unbroken” (“Nesalomivo”) , za pomoć Fondaciji “Invictus Games”. Autor pesme je Džon Bon Džovi koji želi da veteranima koji se bore sa posttraumatskim sindromom oda počast za godine provedene u vojsci,a pesma će biti objavljena i na njegovom novom albumu.  Iako je u najavi događaja na simpatičan način nagovestio da i nije baš raspložen da peva ali  će svakako pokušati, njegova izvedba legendarne pesme oduševila je sve njegove obožavaoce.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još