Lepe ćerke kraljice Letisije: Jednu čeka tron, druga nema titulu princeze, a obe su od majke nasledile isto

Lepe ćerke kraljice Letisije: Jednu čeka tron, druga nema titulu princeze, a obe su od majke nasledile isto

Autor: | 20/05/2024

0

Ćerke kraljice Letisije nasledile su od majke dobar ukus

Španski kraljevski par ovih dana ima veliki razlog za slavlje. Felipe VI i njegova lepa supruga Letisija 22. maja obeležavaju 20 godina braka, a nekoliko dana ranije sa dvora su stigle nove fotografije.

Nastale su u prelepim vrtovima kraljevske palate i predstavljaju omiljenu špansku porodicu u opuštenom, svakodnevnom izdanju.

The King's Household, Spain

 

Letisija, ne samo kraljica Španije, već i kraljica stila, za slikanje je odabrala bele pantalone, patike i crveni sako sa interesantnim detaljima, posebno na rukavima. I njen suprug odlučio se za ležerniji autfit.

Pročitajte: Kraljica Španije i elegancije - Letisija u haljini kakvu svaka žena treba da ima u ormaru

Veliku pažnju izazvale su i njihove ćerke.

Prestolonaslednica Leonor, koja je u oktobru, na proslavi svog punoletstva, položila zakletvu otadžbini, trenutno je na odsustvu jer je želela da se pridruži roditeljima na proslavi dve decenije srećnog braka.

The King's Household, Spain

 

Budući da će jednog dana biti kraljica, princeza je u obavezi da odsluži vojni rok. Obuka, koja traje tri godine, počela je prošlog avgusta, pa smo imali prilike da je vidimo i u kadetskoj uniformi.

Prvu godinu vojne akademije završava u Saragosi, potom će jednu provesti u mornarici, i još jednu u ratnom vazduhoplovstvu. Pre toga završila je internacionalnu srednju školu u Velsu.

The King's Household, Spain

 

A kada nije u „punoj ratnoj opremi“, Leonor nosi sve što vole i ostale devojke njenih godina. Uglavnom su to romantične i elegantne haljine ili odela klasičnog kroja.

Kako pišu modni magazini, od oca je nasledila lepe manire i posvećenost kruni, a od majke besprekoran stil i ukus. Primećuju i da je „leonoromanija“ u Španiji već počela.

The King's Household, Spain

 
 

Iako prilično mlada, Leonora ozbiljno shvata svoje buduće obaveze. Nekih se već i prihvatila. Otac je polako uvodi u kraljevsku priču, pa mnoge aktivnosti obavlja umesto njega.

Tako je prošle jeseni lično uručila nagrade Princeze od Asturije holivudskoj divi Meril Strip i japanskom piscu Harukiju Murakamiju.

The King's Household, Spain

 

Njena mlađa sestra nema titulu princeze, već infante, koja se u Španiji tradicionalno dodeljuje sinovima i kćerima monarha koji ne nasleđuju tron.

The King's Household, Spain

 

Sofija ima 17 godina i, kao Leonor donedavno, školuje se u Britaniji.

Svaki odmor koristi da se vrati u Madrid, a ovih dana je požurila kući jer se porodica okupila, kao što smo već rekli, specijalnim povodom.

The King's Household, Spain

 

Felipe je na španskom tronu od 2014. Nasledio je oca, Huana Karlosa, koji je abdicirao u njegovu korist. Posle optužbi za korupciju bivši kralj je dve godine proveo u egzilu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pročitajte: Ćerke kraljice Letisije prave su lepotice, a njihov stajling obožavaće sve tinejdžerke ove zime

Aktuelni kralj odrekao se očevog nasledstva zbog njegove umešanosti u finansijske malverzacije. 

The King's Household, Spain

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs The King's Household, Spain

Pročitajte još