U Kensingtonsku palatu stiže žensko pojačanje

U Kensingtonsku palatu stiže žensko pojačanje

Autor: | 11/06/2020

0

Sekretarica Kejt Midlton, Katarina Kvin dala je otkaz krajem prošle godine. Ona je kao lični saradnik vojvotkinje od Kembridža radila pune dve godine. Kao povod za ostavku navela je želju za ličnim napretkom i novim izazovima.

Njih dve imale su sjajan odnos i Katarinine glavne dužnosti bile su organizacija i planiranje svih aktivnosti kraljevskog para. Nakon što je Kejt ostala bez svoje "desne ruke" imala je mogo više obaveza sa kojima je morala da se suoči. Kejt je dugo bila bez sekretarice, jer je bilo neophodno naći osobu od poverenja.

Pročitajte: Vojvotkinja očajna: I ona je odlučila da napusti Kejt Midlton i da otkaz u palati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Feb 11, 2020 at 7:04am PST

Sekretarica Kejt Midlton konačno je preuzela veliki deo obaveza i spasila vojvotkinju

Nije bilo lako izabrati nekog ko će biti toliko blizak vojvotkinji, ali Kejt sada napokon može da odahne. Dobila je novu sekretaricu. Kako britanski mediji navode za ovu poziciju imenovana je Hana Koburn - Logi. Sudeći po navodima na njenom "LinkedIn" profilu, Hana je početkom juna počela sa poslom i preuzela organizaciju svih obaveza kraljevskog para.

Sekretarica Kejt Midlton upoznala je vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, kada im je bila pratnja tokom njihove posete Indiji i očigledno je ostavila dobar utisak.

Pročitajte: Sprema se tužba: Kejt Midlton u neviđenom problemu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jan 28, 2020 at 6:38am PST

Hana je svoju karijeru uspešno gradila kao predstavnik Velike Britanije u inostranstvu. Ona je preko dvadeset godina radila u kancelariji za spoljne poslove.

Kejt Midlton pažljivo bira svoje bliske saradnike - sada ima tim iz snova

Hana je poslednji bitan član bliskog kruga vojvotkinje od Kembridža, koji još čini i Nataša Arčer koja stoji iza besprekornog stila Kejt Midlton. Upravo je Taša, kako je zovu u kraljevskim krugovima, motivisala vojvotkinju da iskorači iz svoje zone komfora i unese osveženje u svoj sofisticirani stil. Ona je na dužnost stupila kada je Kejt bila trudna po drugi put.

Pročitajte: Stil Kejt Midlton: Haljina u kojoj će svaka žena izgledati kao kraljica (foto)

Još jedan važan član vojvotkinjinog tima svakako je i dadilja Marija Tereza Turion Boralo, koja svakodnevno provodi dane sa kraljevskom porodicom i brine o mališanima Džordžu, Luisu i Šarlot. Za vojvotkinju od Kembridža ona je posebno dragocena jer je sa njima još od kada je princ Džordž imao samo osam meseci, što znači da je ona sastavni deo njihovog odrastanja.

Amanda Kuk Taker koja je zadužena za besprekornu frizuru vojvotkinje od Kembridža blizak je prijatelj kraljevske porodice i njihov je frizer još od kada je princ Vilijam bio mali dečak. Ona je uz Kejt od prvog dana i njih dve imaju veoma blizak odnos.

Pročitajte: Kejt Midlton ima novu frizuru: Promena u kraljevskom stilu

Jasno je da vojvotkinja od Kembridža pažljivo bira kada su u pitanju njeni zaposleni i da joj je veoma važno da je reč o stručnim, ali i o ljudima od poverenja. Sa ovako odabranim timom, miljenica Velike Britanije biće nepogrešiva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: Kejt Midlton

Pročitajte još