Bolest ponovo stigla u Bakingemsku palatu: Princ Čarls očajan, ne želi da i nju izgubi

Bolest ponovo stigla u Bakingemsku palatu: Princ Čarls očajan, ne želi da i nju izgubi

Autor: | 28/07/2020

0

Samo što se u Bakingemskoj palati poslednjih nedelja stišala bura zbog virusa korona, a članovi kraljevske porodice ponovo su očajni i neutešni. Prema pisanju britanskih tabloida bolest je ponovo zakucala na njihova vrata. Naime, kako prenosi magazin „Globe“ Kamila Parker (73), supruga princa Čarlsa, ima tumor jetre i prognoze su pesimistične. Šanse za oporavak su skoro nikakve i Kamili nije preostalo još mnogo od života.

‒ Kamila je mislila da su promene na njenoj koži posledica starosti, pa je samo nanosila više šminke. Međutim, lekari su joj dijagnostikovali tumor na jetri i zabranili joj alkohol – ispričao je izvor za spomenuti medij.

Pročitajte: Osvanula najnovija fotografija - Princ Čarls i Kamila slave 15 godina braka

Kamila Parker neće uspeti da uživa u svojoj zamisli

Magazin navodi da je Kamila Parker za dijagnozu saznala samo nekoliko dana pošto je kraljica Elizabeta II rekla da će je na tronu zameniti upravo princ Čarls i ona.

‒ Kamila je ceo život sve radila samo sa jednim ciljem: da postane kraljica. Izdala je prethodnog supruga i postala Čarlsova ljubavnica i tako uništila njegov brak sa Dajanom. Na dvoru je dosta spletkarila kako joj princ Vilijam i Kejt ne bi preuzeli krunu, a evo sada, kada je došao taj dan, ona umire. Prilično ironično ‒ dodao je izvor.

Pročitajte: Novi skandal - Princ Čarls veoma loše, iz testamenta izbacuje Kamilu?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Mountbatten Windsor (@ladymwindsor) дана 17. Јул 2020. у 10:20 PDT

Mediji prenose da je Čarlsu ova vest izuzetno teško pala, a njegova majka mu je najveća podrška. Iako joj je krivo i teško što je Kamila smrtno bolesna, u neku ruku joj je laknulo što je neće gledati kao svoju naslednicu na tronu.

U britanskoj javnosti podigla se čitava bura oko pisanja da je Kamila bolesna, ali još nema potvrde ni demantija sa dvora.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još