Osvanula najnovija fotografija: Princ Čarls i Kamila slave 15 godina braka

Osvanula najnovija fotografija: Princ Čarls i Kamila slave 15 godina braka

Autor: | 09/04/2020

0

Princ Čarls i njegova supruga Kamila na današnji dan pre 15 godina zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav i u tu čast osvanula je i najnovija fotografija bračnog para

Stižu i lepe vesti sa britanskog dvora. Princ Čarls i Kamila danas proslavljaju 15 godina braka.

U tu čast princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola sinoć su objavili i najnoviju fotografiju.

Fotografija kraljevskog bračnog para napravljena je ispred porodične kuće, u društvu njihova dva kućna ljubimca.

Pročitajte i: Princ Čarls i Kamila imaju tajnog sina?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели European Royal Families (@europeroyals) дана 9. Апр 2020. у 2:08 PDT

Par je, posle mnogo godina, odlučio da javnosti pokaže kako izgledaju u sasvim običnom i svakodnevnom izdanju. A kako je na snazi i vanredno stanje usled pandemije koronavirusa, nisu želeli dodatno da skreću pažnju na sebe.

Kamila se odlučila za plavi kardigan, roze bluzu i farmerke. Dok je Čarls (71) za 15 godišnjicu braka izabrao mornarski blejzer, košulju i somotne pantalone.

Princ Čarls i Kamila ponovo zajedno

Čarls i Kamila ponovo su od ponedeljka zajedno u svom porodičnom domu, jer se princ u potpunosti oporavio od koronavirusa, piše britanski "Hello!"

Nakon što je testiranjem utvrđeno da je pozitivan na COVID-19, Čarls je morao da se prebaci u karantin. Za to vreme Kamila je u izolaciji boravila 14 dana. Njeni nalazi na koronavirus konstantno su bili negativni.

- Čarls, koji je sve vreme osećao blaže simptome virusa, napustio je karantin prošle nedelje i njegovo zdravstveno stanje je stabilno - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pročitajte i: Princ Čarls preti Kamili - Naš brak je gotov ako ovo ne uradiš

Nakon što je i sam na svojoj koži osetio simptome ove stravične bolesti, Čarls je odlučio da u Londonu otvori i posebnu bolnicu kako bi pomogao svom narodu u borbi protiv koronavirusa.

Vojvotkinja (72) je izrazila ogromnu zahvalnost svim volonterima koji su bez reči podržali njihovu inicijativu i omogućili da bolnica u tako kratkom roku zaživi.

- Pozdravljam svakog od vas i zahvaljujem vam se od srca i iz dubine duše - rekla je Kamila, koja je i sama učestvovala u čitavom projektu.

Princ Čarls i Kamila venčali su se 2005. godine, a građanska ceremonija sklapanja braka upriličena je 9. aprila u Vindzoru. Kraljevska mlada tada je ponela čak dve venčanice. Obe je dizajnirao Robinson Valentino. Dok se jednima više dopala svedena krem haljina, koju je Kamila ponela tokom ceremonije, drugima je više legla kreacija plave boje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HRH the Duchess of Cambridge (@kate_middleton_royal_highness) дана 9. Апр 2020. у 2:10 PDT

Da li će princ Čarls izbrisati Kamilu iz testamenta?

Ako se suditi po njihovim osmesima i obeležavaju 15 godišnjice braka, čini se da ipak ništa neće biti od onoga o čemu je nedavno brujala britanska štampa.

Naime, pre samo nekoliko nedelja, britansku javnost uznemirila je vest da je Čarls odlučio da Kamilu izbriše iz testamenta.

Nakon što je imao manjih zdravstvenih problema sredinom januara, Čarls se preko noći osvestio i odlučio da Kamilu izbaci iz testamenta vrednog 1,3 milijardi dolara.

Pročitajte i: O kraljičinom obraćanju naciji i dalje se priča - Ovim je Elizabeta II oduševila Britance

Kako je tada pisao “Globe”, nakon ove odluke, situacija na dvoru se drastično pogoršala. A Kamila je veoma burno reagovala.

Planula je svađa među njima, a mediji su preneli da je i njihov međusuobni odnos veoma loš.

Ali, čini se da je sve ovo, ukoliko je i bilo istinito, sada daleko iza kraljevskog bračnog para.

 

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još