Šta jede jedna od najlepših vladarki na svetu? Kraljica Leticija zaobilazi ove dve namirnice u širokom krugu

Šta jede jedna od najlepših vladarki na svetu? Kraljica Leticija zaobilazi ove dve namirnice u širokom krugu

Autor: | 02/10/2023

0

Ishrana kraljice Leticije je specifična

Kraljica Leticija ne samo da važi za jedne od najlepših monarhinja, već je i jedna od najzgodnijih žena na svetu. Za njen izgled itekako su zaslužni genetika i redovna fizička aktivnost, ali i pažnjivo birana ishrana od koje ne odstupa.

Getty Images

 

Leticija je ušla u šestu deceniju, a na mladolikom izgledu zavide joj i starije i mlađe dame, posebno uzevši u obzir da je kraljca velika protivnica estetskih korekcija. Tajna supruge španskog kralja Filipa VI je prvenstveno u dobroj ishrani, posebno u restrikciji od određenih namirnica.  

Pročitajte: Napravila je zaokret u ishrani i preporodila se - Smuti Aleksandre Kovač jača imunitet i vraća u život

Jelovnik kraljice Leticije pun je bobičastog voća, i omega-3 masnim kiselinama, a svoje jutro započinje lososom, omletom od belanaca i zdravim smutijem.

Profimedia

 

Svesna je pozitivnih strana dobre hidratacije, tako da popije minimun 12 čaša vode i zeleni čaj za koji je poznato da ima brojne dobrobiti po zdravlje i izgled kože. Kad smo već kod pića, kraljica apsolutno ne pije alkohol, što se među brojnim poznatim ličnostima pokazala kao dobra antiejdž praksa.

Pročitajte: Svaka četiri sata pila je moćan napitak - Neda Ukraden otkrila recept za lako mršavljenje u sedamdesetim

 Pored alkohola, kraljici su zabranjeni rafinirani šećeri, zasićene masti, hleb, govedina i tvrdi sirevi. Za njen mladoliki izgled najviše je zaslužna restrikcija od šećera, koji smanjuje nivo kolagena.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin