Isplivala dugo skrivana istina: Šta se dogodilo između princeze Beatris i Ed Širana?

Isplivala dugo skrivana istina: Šta se dogodilo između princeze Beatris i Ed Širana?

Autor: | 10/10/2020

0

Princeza Beatris i Ed Širan izgleda nisu oduvek bili u tako dobrim odnosima. Veliki prijatelji, uvek raspoloženi za šalu i zezanje, u samo jednom trenutku postali su dve zavađene strane. Naime, kako prenosi britanski The Sun, 2016. godine princeza, koja se nedavno tajno udala, i svetski poznat pevač na jednoj prijatnoj večeri upali su u sukob. Incident se dogodio na zabavi u Kraljevskoj loži u Vindzoru, a istina je skrivana sve do sada.

- Ed je pozvan na večeru kao gost princeze Beatris. Svi su seli za prelepo dekorisan sto, gde je bilo oko dvadeset zvanica. Među zvanicama našli su se i Džejms Blant i njegova supruga Sofija. Kako je noć odmicala gostu su kreuni da razgovaraju o raznim temama, a Džejms se našalio kako voli viteštvo. Beatris je odlično raspložena ustala i rekla da to može da sredi. Udaljila se od stola na nekoliko trenutaka i donela ceremonijalni mač - priča izvor ovog medija.

Pročitajte: Palata viđena samo na filmu - Princeza Beatris sada vodi glavnu reč u ovom luksuzu (foto)

- Džejms je prihvatio šalu i spustio se na koleno kao da je u Bakingemskoj palati na prijemu kod kraljice. Beatris, koja je bila u sjajnoj formi, držala je mač iznad njega i rekla: 'Ustani, Sir Džejms". Ona je to učinila baš onako kao što bi to uradila njena baka u svom dvorcu - nastavio je priču izvor i rekao da se nastavak događaja godinama skrivao.

Naime, Beatris je loše rpocenila težonu mača i veoma je jako zamahnula. Umesto da lagano spusti mač na Džejmsovo rame, ona je snažno zamahnula. Čim je zabacila mač iza leđa nekako je uspela oštricom da zakači ni manje ni više nego Ed Širana i to po licu.

Pročitajte: Ed Širan postao tata, ime devojčice nosi snažnu poruku

- Oštro sečivo poseklo je pevača i to samo nekoliko centimetara od njegova desnog oka. Iako je mogao da ostane slep Ed Širan je sve vreme bio smiren. Nije želeo da se princeza dodatno uzrujava, pa je odlučio da se istina prikrije - zaključio je izvor.

Princeza Beatris i Ed Širan - Istina skrivana godinama

Beatris nije mogla da dođe sebi posle ovog incidenta, bila je veoma uznemirena, a pristini su se dogovorili da istina ne izađe na videlo. U javnosti se pojavila informacija kako je Ed bio pijan i sam se posekao, pa je zbog toga morao u bolnicu na ušivanje. Rana jeste bila od mača, ali je Širan odlučio da o tome ćuti, što je rekao i svom menadžeru, koji više ne želi da skriva istinu.

Stjuart Kamp, menadžer slavnog pevača, sada, četiri godine kasnije, tvrdi da je u medijima plasirana laž i da se u stvari sve dogodilo drugačije. On tvrdi da je i tadašnjim izjavama morao da laže i kaže kako je Ed bio pijan i sam se posekao, a u stvari je kriva Beatris. Naveo je da od tada nije video princezu, a počastio je i prilično pogrdnim rečima, nazvavši je idiotom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još