Kejt oduševljena: Pipa Midlton ima najlepši razlog za slavlje

Kejt oduševljena: Pipa Midlton ima najlepši razlog za slavlje

Autor: | 15/10/2020

0

Kejt i Pipa Midlton ovih dana imale su pune ruke posla. Oduševljenje u njihovoj porodici raslo je iz dana u dan, a kada je osvanuo 15. oktobar slavlje je moglo da počne. Sin lepe Pipe Midlton, maleni Artur, danas proslavlja drugi rođendan. Pre tačno dve godine, Pipa se porodila u bolnici Svete Marije u Londonu. To je isto porodiljsko odeljenje gde je njena sestra Kejt rodila svoje troje dece. Pipina beba stigla je tačno usred kraljevske ‘baby’ groznice, budući da su tada Hari i Megan najavili kako očekuju svoje prvo dete. Osim presrećnih roditelja, Pipe i Džejmsa Metjuza, najsrećnija bila je tetka Kejt Midlton.

Pročitajte: Pipa Midlton pokazala preslatkog sina, ali i savršenu figuru (foto)

Kejt i Vilijam pre nekoliko nedelja vratili su se u svoj dom posle više meseci izolacije, a Pipa je oduševljena što su ponovo svi u Londonu. Pričevi Džordž i Luis obožavaju da provode vreme sa Arturom, a oduševljenje povodom njegovog rođendana traje danima. Kejt i Pipa Midlton bile su zadužene za organizaciju čitavog slavlja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Beautiful Cambridge Family (@the_cambridge_family_) дана 15. Окт 2020. у 8:46 PDT

Ponosna tetka, poznata da i svojoj deci pravi rođendanske torte, zamolila je sestru da i Arturu spremi ukusnu poslasticu koju sva deca obožavaju. Slavlju će prisutvovati i mlađi brat Kejt i Pipe, Džejms Midlton. On je zbog korona virusa bio prinuđen da odloži svoje venčanje, koje je bilo zakazano na leto. On i njegova verenica Aliz tokom vanrednog stanja boravili su na porodičnom imanju Midltonovih.

Očekuje se da će današenjem slavlju prisustvovati i princ Vilijam, prenose britanski mediji, a tabloidi već nagađaju šta će Artur dobiti od poklona.

Pročitajte: Brat vojvotkinje Kejt Midlton uskoro staje pred oltar - Naša je tajna otkrivena, ali ne možemo biti srećniji!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti