Šta je ovo, zar dva brata rođena toliko da se ne podnose? Gest budućeg kralja Vilijama zaboleo Harija do koske, OKRUTNO

Šta je ovo, zar dva brata rođena toliko da se ne podnose? Gest budućeg kralja Vilijama zaboleo Harija do koske, OKRUTNO

Autor: | 08/05/2023

0

Krunisanje kralja Čarlsa III (74) istorijski je događaj o kom će se danima pričati, a jedna od glavnih tema svakako su i posvađana braća, Hari (38) i Vilijam (40).

I dok je princ od Velsa ceremoniju pratio iz prvog reda, odbegli sin dobio je mesto u dalekom trećem, gde je sedeo sa svojim sestrama, princezama Beatris i Evgenijom, ćerkama princa Endrua i Sare Ferguson.

Pročitajte: Ceo svet istopio se od ovog prizora - Pogledajte trenutak koji je obeležio krunisanje kralja Čarlsa FOTO

Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images

 

Ovo je bio prvi susret braće posle Harijevih eksplozivnih memoara "Rezerva", u kojima je izneo niz optužbi protiv svoje porodice, pa ne čudi da su sve oči bile uprte u njih. Nekad blisko povezana braća nisu se ni pogledala, čak niti u trenutku kad su Vilijam i Kejt (41) ulazili u Vestminstersku opatiju s decom.

Dok su hodali prema svojim mestima, Harijevo lice tražilo je Vilijamov pogled, ali bezuspešno.

Kamere su ga tokom ceremonije uhvatile i kako nekoliko puta gleda prema bratu, budućem kralju, ali takođe bez previše uspeha.

Hari se s ostatkom porodice nije pojavio ni na balkonu nakon ceremonije, a odmah po završetku svečanosti, s osmehom na licu seo je u automobil, a zatim i u avion kojim je otišao nazad u Ameriku svojoj porodici.

Pročitajte: Karađorđevići na krunisanju u Londonu, srpska glumica šokirana - A za njih nema veze ovo što se dogodilo u Srbiji? FOTO

Yui Mok/ WPA Pool/ Getty Images

 

Osim toga, ekspert za govor tela Džudi Džejms komentarisala je Harijevo ponašanje za The Mirror i otkrila da je pribc delovao jako nervozno dok je čekao da se pojavi njegov otac Čarls.

"Dok je sedeo čekajući brata i oca da dođu, videli su se znakovi rastuće napetosti i anksioznosti. Grizao je usne i oblizivao se, a počeo je i brže da trepće", ispričala je.

Kad su se Vilijam i Kejt pojavili, Hari je pogledao u brata, a onda "napravio gest ignorisanja".

"Hari je uradio nešto što je delovalo kao čudan gest ignorisanja ili skretanja pažnje dok su njegov otac, brat i snaja prolazili pored njega", rekla je ona.

"Počeo je živahno da čavrlja s Endruom, pokazujući nešto palcem preko ramena i kikoćući se. Hari je pogledao u Čarlsa kad su on, Vilijam i Kejt krenuli, a potom je okrenuo glavu i nastavio da razgovara u ključnom trenutku kad su oči svih prisutnih na ceremoniji bile uperene u Čarlsa i Vilijama", opisala je Džudi.

Toby Melville/WPA Pool/ Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još