Švedska kraljevska porodica u panici, bolest je pokucala na vrata

Švedska kraljevska porodica u panici, bolest je pokucala na vrata

Autor: | 27/11/2020

0

Švedska kraljevska porodica u veoma je lošem stanju, prenose tamošnji mediji. Princ Karl Filip i švedska princeza Sofija veoma su zabrinuti za zdravlje članova svoje porodice, a panika se oseće na svakom koraku. Naime, strani mediji pišu da su princ i princeza pozitivni na virus korona. Ovu informaciju zvanično je potvrdila i švedska kraljevska porodica.

Pročitajte: Stil Kejt Midlton kopira i švedska princeza

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JENNY ALEXANDERSSON (@kungligtmedjenny)

Iako se dobro osećaju, nalaze se u izolaciji, a prve simptome korona virusa polako počinju da osećaju. Princeza Sofija veoma je uznemirena i neprestano paniči jer je svesna da virus iz dana u dan može da postane sve gori. Posebno je zabrinuta za njihove sinove.

Svi članovi švedske kraljevske porodice tokom dana su podvrgnuti testiranju na virus korona. Mediji navode da će i kralj Karl XVI Gustaf, kao i kraljica Silvija, zatim prinčeva starija sestra i prestolonaslednica Viktorija i njen muž princ Danijel biti testirani.

Pročitajte: Švedska kraljevska porodica ponovo očekuje prinovu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Power Couple 🤴👸💝 (@carlphilipsofia)

U Švedskoj je dosad zabeležen 230.514 slučaj korona virusa, a umrlo je 6.555 pacijenata. Zbog svega toga, iako nema jake simptome i može da fukcnioniše, princeza Sofija u veoma je lošem psihičkom stanju. Inače, Sofija iza sebe ima burnu prošlost. Naime, kada joj je bilo 20 godina pozirala je za muški magazin “Slic”. Zatim je 2005. godine učestvovala rialitiju “Rajski hotel”, u kome su se oskudno odeveni takmičari međusobno nadmetali ko će poslednji biti izbačen iz luksuznog letovališta. Rođena je u gradiću Alvadalen u Švedskoj, iz kojeg se odselila 2005. i otišla u Njujork. U Velikoj jabuci je studirala računovodstvo, radila kao instruktorka joge i konobarica. Takođe, bila je angažovana i na polju humanitarnog rada. Zajedno sa svojim prijateljem 2010. godine pokrenula je “Projekat igralište” kako bi pomogla ugroženoj deci u Južnoj Africi, ali je taj posao napustila da bi se posvetila svojim dužnostima kao buduće princeze.

Princ Karl oženio je Sofiju 2015. godine, a o  raskošnom venčanju u Stokholmu dugo se pričalo. Par se venčao u kapeli kraljevske palate u prisustvu pet evropskih kraljica, japanske princeze i desetina drugih uvaženih zvanica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Power Couple 🤴👸💝 (@carlphilipsofia)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Ragnar Singsaas/Getty Images via Guliver

Slične Vesti