Bizarne navike kralja Čarlsa koje ni Elizabeta nije razumela: Meda u kesi, presovane pertle i sluga za pranje zuba

Bizarne navike kralja Čarlsa koje ni Elizabeta nije razumela: Meda u kesi, presovane pertle i sluga za pranje zuba

01/10/2022

2

Navike kralja Čarlsa u najmanju ruku su neobične

Kralj Čarls ima neke vrlo specifične navike bez kojih ne može da zamisli svakodnevicu. Tina Braun, autorka knjige „The Palace Papers: Inside the House of Windsor“, objavljene početkom godine, između ostalog otkriva da najstariji sin kraljice Elizabete, kad ode kod prijatelja u goste, obavezno nosi poseban higijenski pribor, kao i specijalni martini.

Pročitajte: Počele pripreme za sahranu kralja Čarlsa, poznato ime operacije

Getty Images

 

U Bakingemsku palatu zajedno s njim stigli su i ortopedski krevet, daska za WC šolju i toalet papir. Čudni rituali, koje bi mnogi nazvali bizarnim, prate ga još od detinjstva. Čarlsov bivši pomoćnik Majkl Foset rekao je Braunovoj da je na putovanja uvek nosio njegovog omiljenog plišanog medu u plastičnoj kesi kako se igračka ne bi oštetila. Ima i slugu koji mu svakog jutra na četkicu istiska pastu za zube u dužini od tačno dva i po centimetra.

Pročitajte: Hoće li Kamilina deca dobiti titule? Kraljevska porodica nikad ne govori o Lauri i Tomu (foto)

Getty Images

 

Na navike kralja Čarlsa njegova majka nije blagonaklono gledala

Pol Barel, bivši batler, otkrio je da Čarlsova pidžama mora da se pegla svakog jutra čim se probudi, da se pertle svaki put posle nošenja vade iz cipela i stavljaju pod gvozdenu presu kako bi se poravnale i da temperatura vode u njegovom kupatilu uvek mora da bude ista. Izvori kažu da Elizabeta nije baš blagonaklono gledala na Čarlsove neobične navike...

Komentari (2)

Loading
Radomir 22:34 02.10.2022
Odgovori

Logično. Odrastao je uz guvernante i privatne učitelje, bez topline i iskazane ljubavi, sa uštogljenim roditeljima. Kome da se prikloni i koga da zagrli nego plišanog medu?

Marija 08:38 05.10.2022
Odgovori

Nedostatak roditeljske ljubavi,svi su bizarni,nije ni čudo što je princeza Dajana pobegla...na žalost, ona je jedina bila dostojna kraljevske krune...

hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti