Najmlađa princeza na sahrani kraljice Elizabete: Šarlot modno usklađena sa mamom Kejt (foto)

Najmlađa princeza na sahrani kraljice Elizabete: Šarlot modno usklađena sa mamom Kejt (foto)

Autor: | 19/09/2022

0

Princeza Šarlot na sahrani kraljice Elizabete

Do poslednjeg trenutka nije bilo poznato da li će i princeza Šarlot prisustvovati poslednjem ispraćaju kraljice Elizabete. Ipak, roditelji su odlučili da je povedu zajedno sa starijim bratom Džordžom. Iako mala, deca su vrlo svesna ozbiljnosti ceremonije, pa su se u skladu sa događajem i ponašala. Princ i princeza od Velsa mogu da budu ponosni na njih.

Pročitajte: Neverovatna simbolika cveća na kovčegu kraljice Elizabete rasplakala Britaniju, venac načinjen po želji kralja Čarlsa (foto)

Getty Images

 

Šarlot se od prabake oprostila u crnom kompletiću i sa šeširom širokog oboda, kakav je nosila i njena majka. Zapravo mnogi su primetili da su bile skoro isto odevene i da je devojčica pomno pratila svaki pokret Kejt Midlton.

Pročitajte: Megan Markl na sahrani kraljice Elizabete, nepogrešiv stajling i nakit s posebnim značenjem (foto)

Getty Images

 

Čvrsto se držala protokola, kao nekad Elizabeta. I ona bi sigurno bila ponosna, posebno zbog činjenice da od svih praunuka upravo Šarlot najviše liči na nju.

Pročitajte: Istorija ne pamti, svet u suzama - Unuci kraljice Elizabete pred njenim odrom, svečana uniforma i za Harija, emotivno (foto)

Getty Images

 

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još