Istorija ne pamti, svet u suzama: Unuci kraljice Elizabete pred njenim odrom, svečana uniforma i za Harija, emotivno  (foto)

Istorija ne pamti, svet u suzama: Unuci kraljice Elizabete pred njenim odrom, svečana uniforma i za Harija, emotivno (foto)

Autor: | 18/09/2022

0

Vilijam i Hari pred odrom kraljice Elizabete

Pred odrom kraljice Elizabete sinoć su bdeli i njeni unuci. Na čelu je stajao Vilijam, princ od Velsa, a na začelju njegov brat Hari. Obojica su nosila vojne uniforme.

Guliver Getty Images

 

Po naredbi kralja Čarlsa, Hariju je bilo dozvoljeno da specijalno za ovu priliku ponovo obuče svečanu odoru, na koju je inače izgubio pravo kada se početkom 2020. godine odvojio od porodice.

Pročitajte: Dejvid Bekam 13 sati čekao u redu kako bi se poslednji put poklonio kraljici Elizabeti (foto)

Guliver Getty Images

 

Guliver Getty Images

 

Guliver Getty Images

 

Guliver Getty Images

 

Petnaestominutno bdenje počelo je u 18 časova po londonskom vremenu. Pored princa Vilijama stajala su deca princeze Ane, Zara Tindal i Mark Filips, a pored princa Harija Endrjuove ćerke, princeze Beatris i Evgenija.

Pročitajte: Kraljica zauvek napustila svoju palatu - Porodica ponovo kao jedno, Harija slomile emocije (foto)

Guliver Getty Images

 

U sredini, sa obe strane, bila su deca princa Edvarda, lejdi Lujza i vikont Džejms. Roditelji su ih posmatrali sa terase Vestminster hola. Kejt Midlton i Megan Markl nisu bile prisutne.

Guliver Getty Images

 

Ipak, novu princezu od Velsa videli smo u popodnevnim satima u Bakingemskoj palati, na prijemu za guvernere zemalja članica Komonvelta.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još