Sve je samo farsa za javnost: Kraljica Kamili nikada nije oprostila 3 stvari, ovo je prava istina o njihovom odnosu

Sve je samo farsa za javnost: Kraljica Kamili nikada nije oprostila 3 stvari, ovo je prava istina o njihovom odnosu

10/02/2022

0

Sukob kraljevske porodice i Kamile intrigira javnost

Iako je pre nekoliko dana izrazila želju da Kamila nasledi njenu titulu, sve su glasnije priče da je kraljica Elizabeta to učinila isključivo da bi ostavila dobar utisak na javnost.

Njeno veličanstvo, navodno, nikada nije prihvatilo drugu sinovljevu suprugu, a kao glavni razlog navodi se to što je vojvotkinja od Kornvola „krala vreme koje je Čarls trebalo da provodi sa sinovima“.

„Mislim da je njihov odnos sada topao, ali nije uvek bio takav“, piše Peni Džunior u svojoj knjizi „Princ Vilijam: Rođen da bude kralj“.

Pročitajte: Svet u šoku - Kraljica Elizabeta svrgnuta sa trona!

Getty Images

 

Da je Kamila nedostojna krune, kraljica je smatrala i zbog brojnih ljubavnih afera koje je imala pre nego što je zavela Čarlsa. Takođe, smetalo joj je njeno poreklo, odnosno činjenica da ne potiče iz aristokratske ili bar ugledne porodice.

Pročitajte: Zar ljubavnica da postane kraljica - Elizabeta na dan velikog jubileja šokirala izjavom koga vidi kao naslednicu svoje titule

Getty Images

 

‒ Kraljica je insistirala da Kamila nestane iz Čarlsovog života još pre Dajanine smrti – otkrila je jednom prilikom Peni Džunor, dok je njen lični sekretar, ser Robert Felous, inače Dajanin zet, snažno jačao taj njen stav.

‒ Svesno ili ne, Kamila je bila odgovorna za sve katastrofe koje su pale na Čarlsa otkad se oženio, a kraljica to ne prašta – zaključila je Peni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti