Posle Harija i Megan, i ona se odselila iz palate: Princeza Evgenija izabrala nesvakidašnje mesto za porodičnu oazu

Posle Harija i Megan, i ona se odselila iz palate: Princeza Evgenija izabrala nesvakidašnje mesto za porodičnu oazu

Autor: | 18/06/2021

0

Unuke kraljice Elizabete žive na različitim adresama, jedna u palati, dok se druga odselila...


Princeze Beatris i Evgenija celog života su bile rame uz rame jedna uz drugu. Uvek su zajedno posećivale sve događaje, čak su zajedno živele kada su se iselile iz porodične kuće, međutim sada je nešto drugačija situacija. Naime, princeza Beatris se vratila da živi u palati, dok je njena mlađa sestra odbila tu opciju. 

Pročitajte: Nesvakidašnji stajling - Prve fotografije trudne princeze Beatris (foto)

Getty images

 

Trudna princeza trenutno živi u Palati Svetog Džejmsa sa suprugom Edoardom Mapelijem Mocijem i nije poznato da li će se preseliti pre rođenja deteta. Palata Svetog Džejmsa je bila mesto gde su sestre živele zajedno pre nego što se mlađa ćerka princa Endrua preselila.

Unuke kraljice Elizabete - Nerazdvojne sestre pošle su različitim putevima...

Getty images

 

Od kada se udala za Džeka Brunsbeka, princeza Evgenija i njen suprug živeli su sa njenim roditeljima u zamku Vindzor, međutim tokom perioda korona virusa i karantina rešili su da se presele sa tek rođenim sinom Avgustom Filipom. Njihova porodična oaza sada je skromno, ali lepo imanje Frogmor u Vindzoru koje ima pet spavaćih soba i zvanično je rezidencija vojvodi od Saseksa

Ono što je zanimljivo je da ne postoji pravilo koje nalaže koji članovi kraljevske porodice moraju živeti u rezidenciji, stoga je stvar slučajnosti da mesto boravka princeze Beatris bude palata, za razliku od doma princeze Evgenije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti