Prizor koji topi srca: Pipa Midlton u šetnji sa naslednicom

Prizor koji topi srca: Pipa Midlton u šetnji sa naslednicom

Autor: | 23/03/2021

0

Ćerka Pipe Midlton na svet je došla pre nekoliko dana. Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža je sa svojim izabranikom Džejmsom Metjuom dobila drugo dete, naslednicu Grejs. 

Pročitajte: Porodila se Pipa Midlton, devojčica prelepog imena je stigla

Pipa Midlton uživala je u toplom, prolećnom danu sa ćerkicom koja je na svet stigla 15. marta ove godine. Kako se prolepšalo vreme, tako je i porodica Metju rešila da naslednicu prvi put prošeta kvartom u kojem žive. 

Novopečena mama je bila obučena u opuštenom izdanju, haljini, patikama i trendi teget kaputu sa širokim osmehom na licu. Komentari na njen izgled su bili samo pozitivni i više nego očigledno je da joj majčinstvo u potpunosti prija. 

Pročitajte: Ćerka Pipe Midlton stiže - Tetka Kejt ne skriva sreću

Bračni par je devojčici dao ime Grejs Elizabeta Džejn.Iako je javnost mislila da je srednje ime inspirano njenim kraljevskim visočanstvom, Pipa je objasnila da je to zbog bebine bake i tetke, tačnije Kerol i Kejt s obzirom na to da je njihovo srednje ime takođe Elizabeta. Džejn, odnosno drugo srednje je omaž njenoj baki po ocu.

Nedavno je majka vojvotkinje Kejt i Pipe uslikana u poseti svojoj najmlađoj unuki u porodičnoj vili u zapadnom Londonu. Glamurozna baka bila je pri ruci da pomogne svojoj ćerki dok se prilagođava životu sa novorođenčetom i dvogodišnjim sinom Arturom.

Pročitajte: Kerol Midlton oduševila - Majka buduće kraljice izgleda savršeno u bikiniju!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin