Samsung Galaxy A52s 5G predstavlja zaokruženu A priču!

Samsung Galaxy A52s 5G predstavlja zaokruženu A priču!

Autor: | 08/10/2021

0

Novi korisnički doživljaj i unapređene performanse po nikad pristupačnijoj ceni

Kompanija Samsung Electronics je nedavno predstavila najnoviji Samsung Galaxy A52s 5G telefon. Reč je o modelu koji zapravo predstavlja nadogradnju Galaxy A52 telefona, poznatom po rekordnoj prodaji i brojnim pozitivnim reakcijama. Sa novom verzijom ovog modela dolaze i značajna unapređenja ključnih karakteristika – podrška za 5G mrežu, veća memorija, kvalitetnija kamera, brže punjenje, a izdvaja se i po veoma pristupačnoj ceni. Preporučena maloprodajna cena za ovaj model u varijanti od 6 GB RAM memorije i 128 GB interne memorije, iznosi 44.999 dinara, a dostupan je u crnoj i beloj boji.

Promo

 

 

 

Da dobro bude još bolje

Razvoj i unapređenje pametnih telefona uvek pokreću zahtevi za boljim korisničkim iskustvom, vrhunskim performansama, kvalitetnijom tehnologijom izrade, savršenim dizajnom, kao i pristupačnom cenom. Nova verzija Samsung Galaxy A52s 5G uređajaja, uz odličan dizajn, prvoklasnu kameru, unapređenu tehnologiju, brojne opcije za zabavu i uživanje u omiljenim sadržajima, predstavlja jedinstven odgovor na ove zahteve.

Brzina i lakoća u radu uz 5G mrežu i vrhunske performanse

Novi Samsung Galaxy A52s 5G predstavlja idealnu kombinaciju izdržljivosti i moćne tehnologije jer ga krasi Super AMOLED ekran s FHD+ rezolucijom, čijih 800 nita garantuju jasan prikaz. Upravo zbog toga, čak i pri jarkom dnevnom svetlu sadržaj na ekranu prikazivaće se besprekorno, dok Eye Comfort Shield2 tehnologija smanjuje nivo plave svetlosti. Uz sve to, ocenjen je IP67 standardom za otpornost na vodu i prašinu što znači da je otporan na potapanje u slatkoj vodi do 1 metra dubine na 30 minuta.

Promo

 

 

5G mobilna mreža, koju ovaj telefon podržava, zbog svoje velike snage i brzine će u potpunosti promeniti način na koji korisnici doživljavaju sadržaj. Zahvaljujući tome korisnici mogu neverovatnom brzinom deliti i preuzimati, ali i nesmetano strimovati svoj željeni sadržaj.  

Petostruka kamera za savršenu jasnoću

Poznato je da su pametni telefoni eksplozivnim razvojem tehnologije toliko unapredili svoje kamere da se mogu upoređivati i s profesionalnim fotoaparatima. Samsung Galaxy A52s 5G poseduje čak pet kamera uz koje možete zaboraviti na mutne slike i videozapise jer sadrži i optičku stabilizaciju slike. Glavna kamera od 64 MP garantuje oštre i jasne fotografije tokom čitavog dana. Ultra široka kamera od 12 MP omogućava da se svet vidi slično onako kako ga ljudsko oko vidi, dok fokus možemo prilagoditi uz Dubinsku kameru od 5 MP ili se približiti do najmanjeg detalja uz Makro kameru. Ljubitelje selfija očaraće i prednja kamera s 32 MP koja snima jasne fotografije u visokoj rezoluciji u bilo koje doba dana. Dodatno, kamera Samsung Galaxy A52s 5G pametnog telefona donosi i brojna softverska unapređenja za kvalitetne fotografije poput Single Take načina rada, Night Mode za snimanje po mraku te Fun Mode ako se korisnici sa svojim fotografijama žele i dobro zabaviti.

Promo

 

Spoj zabavnog i korisnog

Osim standardnih aktivnosti poput poziva i poruka, pametni telefon najčešće se koristi kao glavni alat za opuštanje i zabavu. Korisnici Samsung Galaxy A52s 5G upoznaće potpuno novi svet zabave, gejminga i relaksacije. Široki 6,5 inčni Infinity-O ekran i neverovatna brzina osvežavanja od 120 Hz omogući će glatko iskustvo korišćenja, dok će baterija kapaciteta 4500 mAh produžiti vreme za nesmetano igranje igrica ili gledanje omiljenih serija. Takođe, za sve multitasking potrebe, korisnika će razveseliti i procesor od osam jezgara koji je opremljen bržom centralnom (CPU) i grafičkom (GPU) podjedinicom, a tu je i 25W Superbrzo punjenje za izuzetno brzi povratak pune snage. U Galaxy A52s 5G ugrađeni su i Stereo zvučnici s podrškom za Dolby Atmos® koji pružaju zvuk visoke jasnoće, dubine i kretanja kroz prostor bez obzira na sadržaj koji gledate ili slušate.

Za više informacija o Galaxy A52s pogledajte OVDE.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još