Postani fit ove jeseni uz sat koji te prati u svim aktivnostima

Postani fit ove jeseni uz sat koji te prati u svim aktivnostima

Autor: | 30/09/2021

0

Novi Samsung Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic pametni satovi su savršena kombinacija performansi, kvaliteta i dizajna

 

Kratak dan, puno obaveza? Na kraju dana, mnogi uvide da su ponovo preskočili deo obaveza. Zbog odgovornosti prema poslovnim obavezama i bliskim ljudima, najčešće „precrtamo“ aktivnosti koje se tiču nas samih, vremena koje smo predvideli za odmor, relaksaciju i brigu o sopstvenom telu. Da li je to dugoročno dobro? Ne, svakako. Pre svega, neophodno je u dnevne obaveze uvrstiti fitnes aktivnosti. Uz novu Galaxy Watch4 seriju pametnih satova, kojima možemo da „prepustimo“ dnevnu kontrolu nad telom, konačno u raspored možemo da uključimo i brigu o sebi, a da se uz to i zabavimo.

Uzimajući u obzir ritam života, ukrštanje zadataka i želja, sopstevnog stila i aktuelnog trenda, pametni sat postaje pravi asistent koji tokom čitavog dana predstavlja veliku podršku, a ujedno fantastično reflektuje sklonost ka estetici.  

Promo

 

Postani fit ove jeseni

Jesen je svakako period kada smo više vremena u svojim domovima. Zašto ne biste upravo ovo godišnje doba iskoristili za „pokretanje“ svojih mišića i podigli nivo fizičke aktivnosti.

Da li je potrebno ići svakodnevno u teretanu, da bismo bili fit? Ne, naravno. Sa novom serijom Galaxy Watch4, za nekoliko sekundi sopstveni dom možemo da pretvorimo u teretanu u koju možemo da online ugostimo i svoje prijetelje. Potrebno je da ih pozovemo, uvežemo i vežbamo zajedno. Za one koji u svom domu uživaju i u performansama Samsung Smart TV-a, postoji i mogućnost da sat povežu sa njim i od doma naprave pravu sportsku arenu.

Ono što je važno jeste da nas sat prati i kontroliše tokom vežbanja. Naime, BioActive 3u1 senzor u nekoliko klikova može da nam prikaže informacije u vezi sa potrošenim kalorijama, karakterisikama mase skeletnih mišića, bazalnom metaboličkom stopom, procenatom vode i masti u organizmu.

Nova serija prati naš ritam i dok smo najmirniji, u dubokom snu. Kroz novu funkciju Sleep Scores, sat detektuje ukoliko hrčemo, prati nivo kiseonika u krvi i o svemu nas obaveštava kad se probudimo kroz detaljan izveštaj Nacionalne fondacije za spavanje.

Promo

 

Uposli svoj sat – novi Galaxy Watch4 je pravi asistent u multitaskingu

Nova serija nudi mogućnost nesmetanog prelaska iz aplikacije u aplikaciju, što je idealno za sve nas koji radimo više stvari odjendom. Zahvaljujući novoj platformi i unapređenom procesuru, sat klizi iz aplikacije u aplikaciju.

Ono što je i te kako važno jeste da Samsung telefon i sat rade kao savršen par! Galaxy Watch4 je sinhronizovan sa telefonom - aplikacije se automatski instaliraju na satu kada se preuzmu na telefonu, a važna podešavanja - kao što su sati neometanja i blokirani pozivi – takođe se odmah sinhronizuju. Slušalice su besprekorno usklađene sa zvukom između telefona i sata, u zavisnosti od upotrebe. Potrebno je da dva puta pomerimo podlakticu gore i dole kako bismo primili poziv, a dva puta okretanje zgloba je odbijanje poziva, obaveštenja i alarma.

Memorija sa novom serijom nije pitanje oko kog treba brinuti. Čak 16GB je više nego dovoljno prostora za omiljene aplikacije, muziku i fotografije. Baterija traje čak 40 sati bez punjenja, a kada smo u stisci sa vremenom za samo 30 minuta brzog punjenja obezbeđujese čak 10 sati trajanja baterije.

Promo

 

Sat koji menja „lice“ i savršeno se uklapa u tvoj dnevni stil

Galaxy Watch4 serija ima savršeno elegenatan minimalistički dizajn. Uklapa se i uz elegantne i uz sportske kombinacije. Na muškoj, kao i na ženskoj ruci. Uz sveden metalni okvir idealno prijanjaju i hybrid kožni i sportski kaiš, reflektujući na pravi način stil. Obe verzije su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju udobnost nošenja i otpornost na znojenje.

Da se novom serijom i te kako možemo i zabaviti, potvrđuje i mogućnost menjanja display-a sata. Promena teme, boje, pozadine, korišćenje AR emotikona, pa i fotografija iz galerije, čine da ovaj sat možemo da prilagođavamo svojoj dnevnoj kombinaciji i raspoloženju, a ne obratno.

Model Galaxy Watch4 dolazi u veličini od 40mm i 44mm, po početnoj ceni od 29.999 dinara za Bluetooth verzije. Varijanta od 40mm je dostupna u crnoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji, dok je varijanta od 44mm u ponudi u crnoj, srebrnoj i elegantnoj zelenoj boji.  Za one koji žele premium dizajn pametnog uređaja za sva vremena sa rotirajućim ekranom koji korisnici obožavaju, Galaxy Watch4 Classic ima početnu cenu od 44.999 dinara za Bluetooth verzije i biće dostupan u varijantama od 42mm i 46mm variante u crnoj i srebrnoj boji.

Promo

 

Za više informacija o modelima:

Galaxy Watch4 - pogledajte OVDE

Galaxy Watch4 Classic - pogledajte OVDE

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još