„Massimo Dutti“ ‒ „Elegancija nadohvat ruke“

„Massimo Dutti“ ‒ „Elegancija nadohvat ruke“

Autor: | 27/04/2021

0

Najveći tržni centar u jugoistočnoj Evropi, „Galerija Belgrade“, dobio je pojačanje. Zahvaljujući novoj radnji brenda „Massimo Dutti“ Beograđankama je sada elegancija zaista nadohvat ruke.

Prve sunčane dane proleća osvežiće modeli iz najnovije kolekcije svetski popularnog modnog brenda „Massimo Dutti“ koje svako će primetiti na vama. Materijali vrhunskog kvaliteta, moderni krojevi i trendi boje, učiniće da jedan komad uklapate u nekoliko odevnih kombinacija, a da u isto vreme uvek izgledate elengantno i moderno.

Trenutno jedan od najpopularnijih stilova oblačenja - monohromatski look dame će najbrže postići upravo „Massimo Dutti“  modelima iz najnovije kolekcije. Lanena košulja sa pufnastim rukavima, od 100% lana, sve do kasne jeseni biće jedan od vaših favorita kada je oblačenje u pitanju. Bez obzira da li želite da ponesete kraći ili duži model. 

Massimo Dutti promo

 

Leto nikako ne možete dočekati bez, takođe, bermuda, pantalona, kombinezona kao i haljina od najprijatnijih prirodnih materijala – lana i pamuka. A koliko je širok spektar boja istih, uverićete se posetom najnovije radnje luksuznog brenda, koji vam je od sada nadohvat ruke.

Massimo Dutti promo

 

Ne zaboravi i to da ove godine svetski modni kreatori naglašavaju prednost lagane i jednostavne obuće za najtopije dane leta, a upravo takvi modeli stigli su u „Massimo Dutti“ u „Galeriju“. Koža vrhunskog kvaliteta, štavljena primenom održivijih postupaka, nosi sertifikat grupe Leather Working Group, uz pomoć obnovljivih izvora energije i tehnologija kojima se smanjuje potrošnja vode. Na taj način ovakva cipela omogućiće da vaša stopala čitavog dana odmaraju, a pogledi prolaznika nikad ne prestaju. 

Massimo Dutti promo

 

„Massimo Dutti“ pobrinuo se i da jači pol na jednom mestu pronađe sve ono što jednom savremenom, modernom i elegantnom muškarcu treba, a najnoviji modeli to i dokazuju.

Massimo Dutti promo

 

„Massimo Dutti“ osnovan je 1985. godine u Španiji, a danas poseduje više od 790 prodavnica u 75 zemalja. Iako je svoju priču počeo kolekcijama za muškarce, od 1995. godine je i ženska moda zaživela u svim dimenzijama, od urbanih linija do onih ležernih. Danas pripada grupi “Inditex”, jednom od najvećih globalnih modnih distributera, i broji više od 10.000 zaposlenih. Iz sezone u sezonu kolekcije koje nose potpis kuće „Massimo Dutti“ privlače sve više ljubitelja kvalitetne odeće i savremenih modnih tendencija, a sigurni smo da će nešto za sebe naći i među modelima za ovo proleće i leto.

Massimo Dutti promo

„Galerija Belgrade“ nudi ceo svet na jednom mestu, novu dimenziju kupovine, gastronomske specijalitete, kvalitetnu zabavu, a sve to na jednoj od najlepših lokacija u gradu, na obali Save. Idealno mesto za sve koji vole da spajaju lepo sa korisnim.

Šoping u „Inditex“ radnjama, kao i u ostalim prodavnicama u „Galeriji“, donosi velike benefite kupcima koji su preuzeli mobilnu aplikaciju „Galerije Belgrade“: skeniranjem računa za kupovinu dobijaju bodove po principu „jedan potrošen dinar = jedan bod“. Kada sakupe najmanje 25.000 bodova, korisnici aplikacije mogu da ih zamene za vaučer za novu kupovinu u „Galeriji“. Što više bodova sakupe brže prelaze iz bronzanog u srebrni, odnosno zlatni nivo, gde ih, osim ušteda, očekuju i mesečne nagrade, pozivi za ekskluzivne događaje i brojne druge pogodnosti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti