Petar Grašo i Tonči Huljić zajedno u Studiju: Grašo premijerno izveo deo nove pesme

Petar Grašo i Tonči Huljić zajedno u Studiju: Grašo premijerno izveo deo nove pesme

01/04/2021

0

Petar Grašo učestvovao je i u projektu Madre Badessa Tončija Huljića, u okviru kojeg je na starosplitskom narečju otpevao pesmu “Providenca”. To je ujedno i jedna od nekoliko numera koje će gledaoci emisije Studio ove subote imati priliku da čuju u izvođenju ove dve velike regionalne zvezde.

Pročitajte: Petar Grašo - Vino je nama Dalmatincima zaista u genima

Promo

 

Petar Grašo iznenadiće gledaoce Studija kao što je iznenadio i voditelje na snimanju emisije, kada je potpuno neočekivano odsvirao i deo nove, još neobjavljene numere pod nazivom “Inamorana”. Ova pesma predstavlja najnoviju saradnju Graše i Huljića, i nalazi se na Huljićevom istoimenom novom  albumu.

Dvojac iz Hrvatske izvešće i čuvene pesme jedne od najvećih legendi regiona, a o kojim pesmama je reč, gledaoci će saznati u subotu od 21 sat na RTS1.

Promo

 

Dve muzičke zvezde ovih dana borave u Beogradu povodom snimanja emisije, a mi smo zavirili na probu, kako bismo proverili kako izgleda njihova razmena kreativne energije i proces rada u studiju:

Osim Petra Graša i Tončija Huljića, Studio će ove subote ugostiti rok zvezdu Đuleta Van Goga i legendarnog violinistu Stefana Milenkovića, a produkcija Skymusic koja stoji iza ovog muzičkog šou programa najavljuje i brojna iznenađenja.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti