Petar Grašo: Vino je nama Dalmatincima zaista u genima

Petar Grašo: Vino je nama Dalmatincima zaista u genima

Autor: | 05/07/2018

0

Popularni pevač Pevač Petar Grašo pojavio se na Jahorini, gde je održao koncert povodom početka letnje sezone, ali uz njega nije bila njegova lepša polovina Danijela Martinović.

Muzičar je objasnio zašto je njegova lepša polovina izostala sa ovog putovanja i otkrio da su često razdvojeni.

- Na Jahorini sam sam. Svakog dana nastupam u drugom gradu, jer je letnja turneja počela, tako da nažalost nemamo puno prilika da provodimo vreme zajedno. Ali nađemo s vremena na vreme nekoliko dana da budemo zajedno - rekao je Petar, koji nam je priznao da mu društvo često pravi čašica vina i viskija.

- Zaista volim da pijem vino u slobodno vreme i ne mislim da je to porok. To je za mene veliko zadovljstvo i najlepša kultura na svetu. Vino je nama Dalmatincima zaista u genima. Naravno da ga pijem u umerenim količinama i moj privatni svet je mnogo više usmeren na gastronome i vinare nego na muzičare. Skoro nikada na nastupima ne pijem vino. Imam samo običaj da pred neki veliki koncert popijem jednu čašu "džek denijelsa“. Odnos sa publikom mora da bude čistog oka. Već posle koncerta vrata su otvorena da se nazdravi - rekao je Grašo za Alo!.

Hrvatski muzičar nedavno je objavio drugu duetsku numeru sa Severinom Kojić, te otkrio kako je došlo do saradnje.

- Lako smo se dogovorili da snimimo duet, iako zapravo nije postojao takav plan. Jedne noći smo sedeli uz "malvariju", ona jednu čašu, ja tri, poslušala je pesmu i rekla je da joj se dopada. Pitala me je da li bih pristao da pevam sa njom u duetu, ja sam rekao da i nekako neplanirano smo otišli u studio - rekao je Petar.

hellomagazin.rs Hello/Arhiva/ATAImages
Tagovi: Petar Grašo

Najnovije vesti