Ne možete u ludi izlazak ili na željeno putovanje? To nije razlog da ne slavite svoju ljubav!

Ne možete u ludi izlazak ili na željeno putovanje? To nije razlog da ne slavite svoju ljubav!

Autor: | 10/02/2021

0

Mnoge zabavne i romantične stvari možete raditi i u svom domu ili online. Otkrivamo 5 ideja za savršen Dan zaljubljenih kod kuće.

Doručak u krevetu

foto Doncafe

 

 

Ima li boljeg načina da se započne dan od doručka u krevetu? To je sitno zadovoljstvo, ali tako veliko u svakodnevici u kojoj nemamo vremena za hedonizam. Na poslužavniku servirajte ono što vi i partner volite. Ako niste vešti u kuhinji, kafu sigurni smo, umete da skuvate, pa šoljica Doncafé kafe može biti vaša prava mera ljubavi za ovaj dan, jer bitna je namera. I ne zaboravite ono najvažnije – jedno “volim te”.

Dekorišite

foto by Unsplash

 

 

Ukrasite svoj dom i učinite ga najromantičnijom oazom. U tome će vam pomoći stvari u obliku srca. Na internetu možete naći mnoštvo saveta kako da sami napravite savršene dekoracije. Cveće, baloni, lampioni, sveće… I eto savršene scenografije.

Napravite foto album

Foto album koji čuva sve važne trenutke vaše ljubavi je sjajan poklon. Ali, još je bolje da ga tokom Dana zaljubljenih zajedno popunjavate, prisećajući se najznačajnijih trenutaka i anegdota. Zabava je zagarantovana. Potrebno je samo da unapred kupite album i ukoliko nemate već izrađene fotografije, posetite foto radnju.

Isplanirajte filmski maraton

Prethodni period nam je svima bio stresan, zato isplanirajte opušten Dan zaljubljenih, bez previše aktivnosti. Zašto to ne bi bio dan za filmski maraton? Napravite spisak filmova ili serija koje ste propustili i prepustite se sedmoj umetnosti. Ako vam fale putovanja, možete posetiti najrazličitije meridijane gledajući najbolje putopise, pritom i planirati na koju ćete destinaciju otići zajedno kada trenutna situacija prođe. Uz to su vam potrebne samo grickalice, a može i omiljeni koktel ili čak šampanjac, zašto da ne?

Napišite ljubavno pismo

foto by Unsplash

 

Iako su polako pala u zaborav, ljubavna pisma su najromantičniji izraz naklonosti. Lična, iskrena emocija, zajednička sećanja zabeležena na papiru nešto je što će se sigurno čuvati godinama. Dame, setite se i trika iz starih filmova – kap parfema na pismu za dodatnu stimulaciju čula.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti