Lejdi Gaga blistala u srebrnoj Živanšijevoj haljini rađenoj samo za nju (foto)

Lejdi Gaga blistala u srebrnoj Živanšijevoj haljini rađenoj samo za nju (foto)

Autor: | 25/09/2018

0

Kada je reč o muzici, karijeri, ali i o stilu, Lejdi Gaga je neko ko ništa ne radi površno ni polovično, ona tačno zna šta da izabere, uradi, i tako svaki put nadmaši sve pređašnje učinjeno.

Ovoga puta na premijeri svog filma "Zvezda je rođena", koji potpisuje njen partner u filmu, Bredli Kuper, a koja je održana u Los Anđelesu, Lejdi Gaga se pojavila u kreaciji koju mi, obični smrtnici, nikada nećemo moći da priuštimo.

Haljina iz modne kuće Živanši koju potpisuje Kler Vejt Keler, žena koja je odgovorna i za venčanicu vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl, rađena je samo za Lejdi Gagu po njenoj želji i njenim merama.

Očaravajući srebrni materijal i dramatičan plašt su učinili da Gaga izgleda moćno, a nakit iz kuće Bulgari, koji su dizajnirali Tom Erebaut i Sandra Amador, naravno specijalno za nju i ovu priliku, učinili su da čitava njena pojava zaista deluje nestvarno i u stilu najboljih godina Holivuda, kada su dive zaista bile dive...

Sve i da hoćemo, malo je teško da iskopiramo ovaj stajling Lejdi Gage, te ostaje samo da s nestrpljenjem čekamo film koji zvanično kreće sa prikazivanjem od 5. oktobra...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti