Žestok okršaj u jutarnjem programu! Koja se pojavila sa više stila Jelena Karleuša ili Jovana Joksimović?

Žestok okršaj u jutarnjem programu! Koja se pojavila sa više stila Jelena Karleuša ili Jovana Joksimović?

Autor: | 26/09/2023

0

Jelena Karleuša i Jovana Joksimović u modnom duelu

Jelena Karleuša gostovala u jutarnjem programu na televiziji K1, gde je ugostila voditeljka Jovana Joksimović, a publika kraj malih ekrana mogla je samo da netremice posmatra modni okršaj koj se odigrao pred njihovim očima.

Instagram

 

Pevačica je prilikom gostovanja govorila o svojoj promociji dva albuma, a u emisiju Uranak stigla je u roze kratkoj haljinici koja je napred bila potpuno zatvorena, dok su leđa pevačice bila pokrivena samo crnim tračicama.

Pročitajte: Obožava luk, ima neprirodno dugačke prste i mučno oboljene od detinjstva - 30 činjenica o JK za koje niko ne zna

Ceo stajling upotpunila je mačkastim naočarima i visokim potpeticama u istoj boji, dok je umesto duge plave kose, odlučila da svoju prirodnu, do ramena, samo zaliže i stajlingu da potpuno šik izgled.

Instagram

 

Preko puta pevačice, voditeljka Jovana Joksimović pojavila se u crnoj suknji i ljubičastoj providnoj rolci koja je imala tigrasti print sa naradžastim šarama.

Instagram

 

Ljubičaste salonke i nova boja kose koju je za ovu emisiju uvila, voditeljki je dala glamurozan stil, a koja od ove dve šarmante dame je bila bolje obučena ovog jutra pišite nam u anketi ispod.

Koja ima više stila

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još