Tako različite, a tako slične: Jelena Karleuša i Aleksandra Radović u istoj jakni, kome bolje stoji? ANKETA

Tako različite, a tako slične: Jelena Karleuša i Aleksandra Radović u istoj jakni, kome bolje stoji? ANKETA

Autor: | 12/09/2023

0

Jelena Karleuša i Aleksandra Radović na prvu pomisao su apsolutno nespojive. Dve krajnje suprotnosti, od muzike koju stvaraju, do načina života, rada, razmišljanja, imidža, predstavljanja u javnosti i medijima. Ipak, ima i neka tajna veza... Izgleda da gaje jednaku ljubav prema određenim komadima garderobe. Recimo, prema jednoj plavoj jakni.

Instagram

 

Jelena je uvek u trendu, pa nije čudo što se njen stil dopada i velikim svetskim zvezdama. Šta god da obuče, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svi će se okrenuti za njom, simpatisali je ili ne.

Pročitajte: Garderober Jelene Karleuše ima 250 kvadrata, 500 pari cipele i najskuplju tašnu na svetu

Tako se početkom prošle godine pojavila u kratkoj jakni od eko kože upečatljive plave nijanse, koju je uklopila sa dubokim čizmama iste boje i uskim crnim pantalonama.

Instagram

 

- Prijateljica je napravila ovu jaknu specijalno za mene, u mojoj omiljenoj boji - napisala je JK tada u opisu fotografije na Instagramu.

Identičan model dopao se i Aleksandri Radović, koja ga je takođe uklopila sa crnim komadima za potrebe spota “Prošlo me je”, snimljenom u jesen 2022. Nekoliko meseci nakon što je istu takvu jaknu “prošetala” Jelena.

Nemanja Novaković

 

To, naravno, nije moglo da prođe nezapaženo. U svakom slučaju, i pop diva moćnog glasa za ovaj efektan stajling pobrala je gomilu komplimenata.

Kome bolje stoji jakna?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Miletić, Andreja Damnjanović

Slične Vesti

Pročitajte još