Aleksandra Prijović kao Jelena Karleuša: Sinoć na koncertu obukla isto, kojoj bolje stoji provokativan stil?

Aleksandra Prijović kao Jelena Karleuša: Sinoć na koncertu obukla isto, kojoj bolje stoji provokativan stil?

Autor: | 12/11/2023

0

Modni duel Jelene Kareluše i Aleksandre Prijović o kome će se pričati

Aleksandra Prijović održala je prošle noći još jedan fantastičan koncertu u niškom "Čairu", a na sceni je ponela komade garderobe koje do sada nije nosila.

Jedan od njih bio je najprovokativniji, a u pitanju je čipkasti kombinezon ispod koga je nosila uzani crni bodi koji je savršeno isticao njenu figuru, a verujemo da je izgledom i pesmom dovela atmoferu do usijanja.

Ata Images

 

Ono što je interesantno kod ovog stajlinga, jeste to što je sličan autfit nosila pevačica Jelena Karleuša i to godinu dana ranije.

Pročitajte: U jednom danu pevačice obukle isto - Ceca retko to nosi, Jelena ne skida, kojoj bolje stoji smeli komad odeće?

Pop diva smelo je iznela čipkasti kombinezon, a za razliku od Aleksandre Prijović, ispod njega je obukla crni mini kupaći kostim, a ceo izgled začinila je crnim provokativnim pojasem.

Ata Images

 

Karleušu smo često mogli da vidimo u izazovnim kombinacijama, dok Prijovićeva retko kada nosi ovakav odevni komad, a kojoj dami lepše stoji glasajte u anketi ispod.

Instagram

 

Instagram

 

Podsetimo, nedavno smo vam doneli i modni okršaj Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović, kada su pevačice u jednom danu objavile fotografije sa gotovo identičnim modnim komadom.

Sa jedne strane Karleuša je objavila fotografije sa nastupa, a kako smo mogli da vidimo, pop diva za ovaj događaj obukla je kratak tigrasti kombinezon, koji je upotpunila dugačkim špicastim čizmama u istom dezenu.

Pročitajte: Žestok okršaj naslednika - Ko je bolji frajer, sin Cece Ražnatović ili Dragane Mirković

S druge strane, folk zvezda objavila je fotografiju sa snimanja emisije popularnog takmičenja „Zvezde Granda”. 

Na fotografiji smo mogli da vidimo Cecu u smeloj tigrastoj bluzi koju je upotpunila crnim pantalonama i ravnim crnim čizmama, a kako je izgledao modni duel pogledajte OVDE.

Kojoj bolje stoji provokativan stil?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još