Karleuša potpuno iskopirala Brenu: Obukla komad star četrdeset godina, kojoj bolje ide uz vitke noge?

Karleuša potpuno iskopirala Brenu: Obukla komad star četrdeset godina, kojoj bolje ide uz vitke noge?

Autor: | 23/01/2024

0

Modni duel Lepe Brene i Jelene Karleuše

Dok ceo svet komira njen stil i odevne kreacije, Jelena Karleuša nije se libila da ponese komad odeće koji je njena starija koleginica Lepa Brena nosila davne 1982. godine, za potrebe snimanje kultnog filma "Tesna koža".

Ata Images

 

Slučajno ili ne, pop diva rešila je da se "upakuje" u vanvremenski uzani šortčić metalik boje, koji nam je svima ostao urezan u sećanju kada je Lepa Brena zapevala u njemu "Mile voli disko" Lanetu Gutoviću u ulozi legendarnog Šojića.

Pročitajte: Okršaj kakav nismo imali - Karleuša i Tomaševićeva prošetale istu frizuru, kojoj više ide uz lice

Upravo isti šorts ponela je Karleuša na Velikogospojinskim danima, koji se u čast gradske slave Velike Gospojine po 29. put održavaju u Novom Bečeju u avgustu.

Ata Images

 

Jelena je nosila mini-komad, koji je dodatno začinila topićem u istoj boji, dok je ogromnim naočarima i širokom ogrlicom oko vrata stajlingu dala svoj vanzemaljski pečat.

Pročitajte: Žestok okršaj u jutarnjem programu - Koja se pojavila sa više stila, Jelena Karleuša ili Jovana Joksimović

Četrdesetak godina ranije Lepa Brena je glumila u filmu i ponela šorts, takođe, uz topić, ali za razliku od Karleuše njen gornji deo nije otkrivao stomak.

Youtube/Lepa Brena

 

Interesantno je da je Jelena u jednom trenutku tokom nastupa podigla nogu, kao što je to činila Brena u svojim performansima, kada je nastupala širom bivše Jugoslavije.

Ata Images

 

Kojoj pevačici bolje stoji ovaj vanvremenski komad koji će se, verujemo, nositi i za narednih nekoliko decenija, pišite nam u anketi koja sledi.

 

 

Kojoj pevačici bolje stoji vanvremenski šorts

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube/Lepa Brena

Slične Vesti

Pročitajte još