Spoj nežnosti i glamura vojvotkinje od Kembridža: Kejt Midlton poput princeze iz bajke

Spoj nežnosti i glamura vojvotkinje od Kembridža: Kejt Midlton poput princeze iz bajke

Autor: | 11/02/2019

0

Elegantna vojvotkinja od Kembridža nije propustila svečanu dodelu nagrade Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti (BAFTA) održanu u Royal Albert Hall-u gde je bila najveća zvezda večeri

Sve oči bile su uprte u lepu Kejt Midlton koja u poslednje vreme samo niže fantastične stajlinge.

Nova modna ikona zadivila je u asimetričnoj beloj haljini u kojoj je sve ostavila bez daha. Omiljena članica kraljevske porodice izgledala je poput filmske dive na crvenom tepihu u Londonu gde joj je društvo pravio suprug princ Vilijam.

Prekrasnu haljinu koja je naglasila vitku liniju majke troje dece potpisuje modna kuća Alexander McQueen čiju je bajkovitu čipkastu vjenčanicu nosila na svojem venčanju.

Njena je raskošna kreacija s velikom cvetnom aplikacijom oduševila modne kritičare koji su Kejtin look obasuli hvalospevima.

Upečatljivu je haljinu uparila s cipelama 'Romy' Džimija Čua, a stajling je zaokružila s dijamantskom narukvicom koju joj je pozajmila kraljica Elizabeta II, efektnim bisernim naušnicama koje su nekad pripadale princezi Dajani i glamuroznim clutch-em.

Ženstvena punđa i odličan make up istaknuli su lepe crte lica 37-godišnje vojvotkinje od Kembridža.

Inače, na dodeli nagrada BAFTA, slavio je hvaljeni Netflix-ov film 'Roma' reditelja Alfonsa Kuarona koji je dobio dve Bafta nagrade - za najbolji film i za najboljeg reditelja.

Nagradu za najboljeg glumca u glavnoj ulozi dobio je Rami Malek za ulogu Fredija Merkjurija u filmu 'Bohemian Rhapsody', a za sporednog Maheršala Ali za ulogu u filmu 'Green Book'.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti