Severinin stajling o kom se priča: Oskudni triko, mrežasta majca i čizme da zaokruže priču

Severinin stajling o kom se priča: Oskudni triko, mrežasta majca i čizme da zaokruže priču

Autor: | 11/02/2020

0

Severinin stajling nikoga nije ostavio ravnodušnim 

Pevačica Severina Kojić na estradi važi za nekrunisanu kraljicu stila, a razloga za ovako laskavu titulu je dosta.  Atraktivna pevačica dosta pažnje posvećuje svom stajlingu, a ne manjka joj hrabrosti da ponese ono što se drugi ne bi usudili.

Severina otkrila tajnu besprekorne linije

– Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica – ispričala je  nedavno i dodala da svakog jutra dan započne uz smuti.

– Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane – otkrila je Severina i priznala da i te kako voli da jede.

– Jako volim da jedem i mogu puno da pojedem – kaže Seve i ističe da nije tip koji svakodnevno ide u teretanu.

– U poslednje vreme nisam baš u teretani, telo ponekad mora i da se odmori. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju onda idem tri, četiri puta.-

Manekenska linija joj dozvoljava da iznese komade garderobe o kojim mnoge dame mogu samo da maštaju,  a u kombinovanju sportske i izazovne garderobe Severina je pravi znalac. To je dokazala još jednom kada se u nesvakidašnjem izdanju pojavila na koncertu u Ptuju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Feb 9, 2020 at 11:14am PST

Za ovu priliku Severina je odabrala odevnu kombinaciju koja nikome ne bi pristajala tako dobro kao njoj. Oskudni triko je uklopila sa mrežastom majicom i oversize kaputom, mrežastim čarapama i upečatljivim nakitom: ogrlicama, narukvicama i upadljivim minđušama. Ipak, najviše pažnje privukle su njene žute, kratke čizme, koje su  zaokružile ovu neobičnu modnu kombinaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Feb 10, 2020 at 7:54am PST

Nakon teškog perioda Severina  ponovo nasmejana

Hrvatska pevačica najteži životni udarac doživela je krajem prošle godine kada joj je oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Dete je nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda i ona tu odluku suda poštuje.

Ovaj životni udarac učinio je da se više ničega ne boji, pa je istakla da je svom sinu potrebna zdrava i prisebna. Da je najsrećnija kada je sin sa njom, dokazala je još jednom kada je, pod ruku sa sinom, primila nagradu za najboju turneju 2019. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Feb 7, 2020 at 2:01am PST

–  Mogu osvojiti svet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu…” M.S. – podelila je poruku Severina  uz fotografiju sa dodele nagrade za “Turneju godine”

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: severina

Pročitajte još

Najnovije vesti