Dileme nema: Tamara Dragičević je najzgodnija trudnica, uska haljina savršeno joj stoji

Dileme nema: Tamara Dragičević je najzgodnija trudnica, uska haljina savršeno joj stoji

Autor: | 18/05/2024

0

Tamara Dragičević ne govori previše o trećoj trudnoći, ali sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, stiče se utisak da joj blagosloveno stanje i te kako prija.

Instagram

 

Glumica, koja je nedavno proslavila 35. rođendan, važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, a treća trudnoća samo je naglasila njenu lepotu.

Pročitajte: Elegantno i damski - Tamara Dragičević prvi put pokazala trudnički stomak

Iako je Tamara Dragičević tek pre dva meseca obelodanila lepe vesti, reklo bi se da je termin porođaja vrlo blizu.

Izvor blizak Tamari Dragičević i Petru Benčini otkrio je da će glumački par dobiti još jednog sina, a Staša i Lazar sa ushićenjem čekaju dolazak brata.

Iako u poodmakloj trudnoći, Tamara je prilično aktivna. Doskoro se mogla videti u pozorišnim predstavama Ateljea 212, čiji je stalni član.

Instagram

 

Osim toga, ne propušta ni društvene događaje. Tako se nedavno pojavila i na jednoj modnoj reviji, gde je prošetala pistom u elegantnoj crnoj haljini.

Sada je zablistala i u uskoj crvenoj kreacijii do poda, koja je istakla trudnički stomak, ali i naglasila prirodnu lepotu zanosne glumice. 

Instagram

 

Uz haljinu dugih rukava, sa polurolkom, glumica se opredelila i za frizuru drugačiju od uobičajene – krupne lokne pokupljene u nonšalantnu punđu.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Ata Images

Slične Vesti