Sakriva mane, a ističe obline: Neda Ukraden se pojavila u savršenom kombinezonu, a cipele su posebna priča

Sakriva mane, a ističe obline: Neda Ukraden se pojavila u savršenom kombinezonu, a cipele su posebna priča

Autor: | 16/11/2023

0

Kombinezon Nede Ukraden prisutne ostavio bez teksta

Neda Ukraden još jednom je pokazala da je žena koja prati samo visoku modu! Pevačica je gostovala na jednom događaju, a gotovo da niko nije ostao ravnodušan na njen stajling.

Naime, za ovu priliku pevačica je obukla kombinezon koji savršeno oblikuje figuru - skriva mane, a ističe obline.

Reč je o svetlucavom komadu odeće u rozeciklama boji, a Neda Ukraden je celokupan stajling iznela na neobičnim crnim visokim potpeticama, koje su pravi hit ove jeseni i zime.

AtaImages

 

Neda je jednom prilikom otkrila da izuzetno vodi računa o tome da odeću prilagodi prilici, jer smatra da žena od stila treba da bude primereno odevena.

- Normalno je da ne mogu u istoj vrsti garderobe da se pojavim u diskoteci, u prepodnevnoj emisiji, na pijaci, džogingu ili tenisu, to su različite modne priče. Nisam pristalica ničeg preteranog, a omiljene boje su mi bela, crna, crvena i žuta, kao i svi pastelni tonovi.

Pročitajte: Svaka četiri sata pila je moćni napitak - Neda Ukraden otkrila recept za lako mršavljenje u sedamdesetim

- Volim ženstveni stil, naročito setove, haljine i kraće sakoe. Praktičan izbor su i pantalone različitih krojeva i dužina, koje najčešće uparim sa nekom ženstvenom košuljom ili sakoom. Odeća od materijala s malo elastina, odgovarajuće dužine, uvek može da prikrije neke nedostatke u građi.

- Zaposlene dame koje cene eleganciju i žele da naglase seksi izgled trebalo bi da u svom garderoberu obavezno imaju trodelni komplet, sako, pantalone i suknju, koje mogu međusobno da kombinuju, kao i košulju koja ide uz njih.

Ata Images

 

- Za veče moj izbor su elegantnije haljine i kompleti, a tokom dana nosim vrlo opuštene, šarene komade - izjavila je pevačica svojevremeno za Gloriju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još