Modni okršaj bivših drugarica: Sanja Marinković i Vesna Dedić u belim haljinama, koja vam je lepša?

Modni okršaj bivših drugarica: Sanja Marinković i Vesna Dedić u belim haljinama, koja vam je lepša?

Autor: | 30/09/2023

0

Sanja Marinković i Vesna Dedić u modnom okršaju

Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić činilo se neraskidivim, sve dok nisu prekinule kontakt nakon 25 godina bliskog druženja.

Boško Karanović

 

Vesna Dedić i Sanja Marinković bodrile su i privatno i javno, i njihovo prijateljstvo je bilo snažno i iskreno i u najtežim životnim okolnostima. Na iznenađenje mnogih, ipak su se desile nesuglasice preko kojih nisu mogle da pređu, te su na njihov odnos stavile tačku.

Pročitajte: Bivše drugarice spojili praznici - Vesna progovorila o pomirenju sa Sanjom


I Sanja i Vesna važe za neverovantne profesionalci u svom poslu, a na Instagramu pokazuju da imaju i istančan modni stil. Sada smo primetili da su obe voditeljke obukle bele haljine, pa nije zgoreg da uporedimo dva modela.

Sanja je ponela slip haljinu do kolena koja joj je istakla figuru do savršenstva. Biserni nakit, zlatna mini-tašna i bež štikle sa cirkonima - idealna kombinacija za izlazak.

Instagram

 

Vesnin autfit je više za laganu nedeljnu šetnju. Dugačkoj beloj haljini posebnu draž daju volumenozni karneri, a asimetrija na rubu suknje čini je sve samo ne uobičajenom. Vesna je za ovu priliku ponela veću, praktičniju torbu iste boje, a ravne sandale će joj omogućiti neometane duge šetnje.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti