Ne košta bogatstvo: Sanja Marinković oduševila haljinom za venčanje koju možete nositi i kasnije FOTO

Ne košta bogatstvo: Sanja Marinković oduševila haljinom za venčanje koju možete nositi i kasnije FOTO

Autor: | 13/06/2023

0

Sanja Marinković predlaže kako se obući za venčanje

Sezona venčanja uveliko je u toku, teško je naći slobodan termin za slavlje posle izgovaranja sudbonosnog „da“, a organizatori svadbi imaju pune ruke posla. Ipak, reklo bi se da je najveći pritisak na lepšem polu.

Jer, nije lako odabrati venčanicu, frizuru, odgovarajuću šminku, i sprovesti ideje o savršenom stajlingu u delo. Isti problem imaju i dame koje su pozvane u goste.

 

Šta obući za venčanje a ne ukrasti šou budućoj mladi? Predloga je puno, a i voditeljka Sanja Marinković ima jedan.

Dalibor Danilović

 
 

Pročitajte: Crvena haljina, limuzina i neobično kumstvo - Ovako je Sanja Marinković izgledala na svom venčanju po feng šuiju FOTO

Mera sreće je ne tražiti pravu priliku za udaju, već pravu ljubav“, napisala je Sanja uz set fotografija sa venčanja svojih prijatelja i zahvalila im što je imala priliku da prisustvuje tom veselom i svečanom činu.

Instagram

 
 

Haljina koju je odabrala je savršena. Zapravo, vrlo je jednostavna, ali puna elegancije i romantike.

Model nežne roze nijanse u gornjem delu diskretno otkriva ramena, dok je drugi lepršav i nešto raskošnijeg kroja. Stajling, koji je popularna voditeljka upotpunila efektnim nakitom i sandalama, dobio je najviše ocene njenih pratilaca na Instagramu ‒ nije mogla da se odbrani od bujice komplimenata.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dobrica Mitrović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti