Vesna Dedić ovde nije dobrodošla: Sanja Marinković sa političarima i estradom proslavila 50. rođendan

Vesna Dedić ovde nije dobrodošla: Sanja Marinković sa političarima i estradom proslavila 50. rođendan

Autor: | 05/03/2024

0

Pola veka života nije mala stvar. Verovali ili ne, upravo je pet decenija zaokružila Sanja Marinković, koja je pre dva dana proslavila pedeseti rođendan.

Ovom specijalnom prilikom popularna voditeljka priredila je gala žurku, a gosti su joj došli sa različitih strana planete i iz svih sfera javnog života.

Instagram/sanjamarinkovicofficial

 

– Stvarno je bilo predivno. Volim da sam okružena ljudima koji su iskreni, koji unose radost u moj život. Nekoliko puta sam plakala. Zapitala sam se da li sam se zaplakala što ulazim u neke ozbiljnije godine ili šta – sumirala je Sanja utiske posle slavlja.

Pročitajte: Sanja Marinković otvorila dušu - Pala sam u nesvest kad sam čula dijagnozu

Trenutak kada je na proslavu ušla Zoe Kida i otpevala joj pesmu „Sunce”, njenu himnu, kako je rekla, bio je posebno emotivan. Suze su potekle same, a ni ostali nisu mogli da ih zadrže.

Instagram/sanjamarinkovicofficial

 

„U zabludi godine najbrže prolaze. Učim se da budem racionalnija, mudrija, zahvalnija”, napisala je voditeljka na Instagramu i zahvalila na čestitkama.

Među zvanicama je bilo mnogo poznatih lica, a najviše, čini se, Sanjinih kolega.

Društvenim mrežama širi se snimak kako joj na uvce peva niko drugi do Ivica Dačić. Sjajna atmosfera ponela je i uvek dobro raspoloženu Suzanu Mančić, koja je to i otkrila svojim pratiocima:

Instagram/suzanamancicofficial

 

– Bilo je mnogo radosti, srdačnosti, dobre muzike i sjajnog raspoloženja na Sanjinoj proslavi. Zato vam šaljemo poljupce!

Prijatelji koji su stigli iz Dubaija, Nemačke, Španije i ostalih krajeva sveta posebno su je dirnuli.

„Ja kad želim da kupim kartu za sreću, onda putujem gde god žive oni koji mi život čine lepšim”, otkrila je Sanja za „Premijeru Vikend specijal”.

Instagram/nemanja_vujicic

 

I voditelji ove emisije, Nemanja Vujičić i Tijana Prica, bili su na licu mesta.

 „Sreću stvarate sami. Sve je u energiji, ništa u godinama”, napisao je Nemanja.

Pročitajte: Žestok obračun Sanje Marinković i JK, kamere sve zabeležile - Da li znaš ti kako se ja zovem?!

Sanja je za proslavu jubilarnog rođendana odabrala posebnu haljinu. Svetlucavi model otkrivao je njena ramena i duge noge, na kojima joj s punim pravom zavide i mnogo mlađe dame. 

Sve je bilo sjajno i nezaboravno, i svi su bili tu, ali ovako važnom događaju nije prisustvovala Sanjina nekadašnja velika prijateljica. Ni traga ni glasa od Vesne Dedić… A bile su nerazdvojne.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/sanjamarinkovicofficial