Kejt Midlton modno briljira u crvenom: Ovakva haljina idealna je za predstojeće praznike FOTO

Kejt Midlton modno briljira u crvenom: Ovakva haljina idealna je za predstojeće praznike FOTO

Autor: | 12/12/2022

0

Haljina Kejt Midlton oduševila

Dok Hari i Megan u svom dokumentarnom serijalu iznose nove šokantne detalje Vilijam i Kejt zauzeti su pripremama za predstojeće praznike. Galantno su izbegli komentarisanje „odbeglog“ para, verovatno smatrajući da to u sezoni koja treba da bude svečana nije primereno.

Pročitajte: Nikad veći modni rat! Megan iskopirala Kejt, kojoj bolje stoji atraktivna haljina golih ramena FOTO

Getty Images

 
 

Princeza od Velsa najavila je božićni specijal „Royal Carols: Together at Christmas“, koji počinje tradicionalnim koncertom (možda je ponovo vidimo za klavirom?), za 15. decembar u Vestminsterskoj opatiji. Ljupka Kejt se u crvenoj haljini sa svetlucavim detaljima, u prazničnom duhu, obratila naciji u promotivnom snimku.

Pročitajte: Najjeftinija koju je ikada obukla - Štedljiva Kejt u iznajmljenoj haljini, smaragdi Lejdi Di pali u drugi plan FOTO

Kraljevska fondacija princa i princeze od Velsa

 

Ove godine božićna služba biće posvećena nedavno preminuloj kraljici Elizabeti, njenom životu, empatiji, veri, posvećenosti, brizi za druge, svemu po čemu je svet pamti. U opatiji će se, pored prinčevskog para, pojaviti i kralj Čarls sa suprugom Kamilom, ostali članovi porodice, volonteri, humanitarci, medicinski radnici, vojnici, oni koji su uvek na prvoj liniji, navodi se u saopštenju iz Bakingemske palate.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti