Ponovo zadala domaći zadatak: Ana Ivanović dominira u komadu bez koga se ne može zamisliti jesen (foto)

Ponovo zadala domaći zadatak: Ana Ivanović dominira u komadu bez koga se ne može zamisliti jesen (foto)

Autor: | 27/10/2022

1

Kaput Ane Ivanović će biti hit ove sezone

Za ime Ana Ivanović često se vezuju lepota i besprekoran stil. U njenom garderoberu mogu se naći odabrane kreacije prestižnih brendova, a vanvremenski elegantni komadi koje rado bira koketiraju sa pokojim ležernim.

Pročitajte: Može i bez dijete! U pantalonama Ane Ivanović izgledaćete duplo mršavije (foto)

Instagram

 

Ovu jesen nekadašnja teniserka je, očekivano, dočekala spremna i pokazala idealan dnevni autfit. Za laganu šetnju gradom Ana je ponela savršeno ukrojen kaput puder roze boje, a kombinaciju je upotpunila košuljom i džinsom, dok su notu nonšalantnosti dali kačket i patike. 

Pročitajte: Ana Ivanović opsednuta torbicama koje su zaludele svet, ima ih u svim veličinama i bojama (foto)

Instagram

 

“Jesenje šetnje kroz grad”, napisala je Ana u opisu fotografija kojima je po ko zna koji put oduševila brojne pratioce i zadala novi modni zadatak.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Viktorija 21:18 27.10.2022
Odgovori

Pa, molim vas zar niste mogli u tekstu da pozovete vase citaoce da glasaju za Anu za ulazak u Tennis Hall of Fame. Ana je sve vreme prva, ali sledecax3 dana su kriticna. Uslov za ulazak je 5 godina penzionerskog staza, najmanhe 1 GS osvojen, prvo mesto na svetskoj listi. ANA ima vise od 7.509.000 miliona pratilaca sto govori koliko je popularisala ovaj spirt i kimo je coljena u svim zemljama sveta.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti