Ana Bekuta ima trik-kaput koji sužava struk i izdužuje figuru: Dame u pedesetim poželeće ga odmah

Ana Bekuta ima trik-kaput koji sužava struk i izdužuje figuru: Dame u pedesetim poželeće ga odmah

Autor: | 09/11/2023

1

Kaput Ane Bekute ne biste skidale cele zime

Ana Bekuta stigla je na snimanje još jedne emisije "Zvezde Granda", gde je kao i uvek zablistala u jedinstvenoj odevnoj kombinaciji koja će oduševiti dame u pedesetim i šezdesetim. Pevačicu smo ovog puta imali prilike da vidimo u trik-kaputu koji savršeno sakriva višak kilograma i izdužuje figuru.

Ata Images

 

U pitanju je jedan od najpolularnijih i najmodernijih kaput na preklop sa vezivanjem u bež boji, a Ana Bekuta ga je dodatno oplemenila ešarpom u zimskim šarenim nijansama. 

Pročitajte: Ana, pa kakva je to modna kombinacija? Bekuta spojila nespojivo, ni jedna žena u njenim godinama ne bi nosila to?

Cipele su takođe bile u braon boji, a za ovu priliku pevačica je odabrala neobičnu torbu sa resama u teget-sivoj boji.

Ata Images

 

Podsetimo, pevačica uskoro objavljuje album, a pre toga rešila je da dovede svoju liniju u red.

Odlučila je da se oslobodi viška kilograma i trenutno je na detoks programu. Rezultate bi trebalo uskoro da vidimo. A dok se to ne dogodi, s nama deli svoj dnevni jelovnik i korisne informacije koje je dobila iz centra.

Odmah da vam kažemo, gladovanja nema. Dovoljno je biti umeren i disciplinovan. Uz tinkturu od ulja origana i zeleni sok sa spirulinom i mentom, dnevni raspored uključuje četiri obroka.

Pročitajte: Druge žene bi ovaj dezen zaobišle, ali ne i ona: Obucite se kao Ana Bekuta i zagarantovano ćete biti primećeni

Za doručak plava kaša sa granolom, za ručak su na trpezi zeleni potaž, kari od gambora, sveže rendani karfiol sa pinjolima, za užinu je predložen jesenji miks uz koštice kajsije, a za večeru lagana salata sa mariniranom leblebijom i veganskim sirom.

Pošto ručak uključuje karfiol, evo više podataka o tom povrću. Ono je niskokalorična alternativa pirinču i brašnu bez glutena, a pire od karfiola alterantiva pireu od krompira sa niskim sadržajem ugljenih hidrata.

Ata Images

 

Jedna je od nezaobilaznih namirnica koja se preporučuje za detoksikaciju organizma i koja nas štiti od štetnog dejstva oksidanata u telu. Zbog antiinflamatornog dejstva i delovanja jedinjenja nazvanog glukorafanin, karfiol pomaže u snižavanju holesterola i ima antibakterijska svojstva.

 

 

Komentari (1)

Loading
vesna 08:30 13.11.2023
Odgovori

Uz dužno poštovanje treba reći da g-đa Bekuta ima više od 60 godina,tj.da je u 7.deceniji života.

hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti