Hit komad: Ana Ivanović ne odvaja se od fensi torbe koja je zaludela svet, a sad moli za savet (foto)

Hit komad: Ana Ivanović ne odvaja se od fensi torbe koja je zaludela svet, a sad moli za savet (foto)

Autor: | 30/04/2022

1

Torba Ane Ivanović zaludela svet, evo kako je nosi lepa teniserka

Sigurni smo da bi se Ana Ivanović na modnoj pisti jednako dobro snalazila kao nekad na teniskom terenu. Ima i pojavu, i visinu, i mnogo ukusa. Njene odevne kombinacije pomno se prate, a često otkriva i male tajne ličnog stila koji je, slažu se eksperti, besprekoran – elegantan, ležeran i sasvim u skladu sa njenim godinama.

Pročitajte: Ana Ivanović i Eva Longorija u modnom okršaju kakav se ne pamti - Kojoj bolje stoji crna haljina koja je osvojila svet?

Brax

 

Ana voli da kombinuje stvari, za to je pravi majstor. Ovih dana, dok se proleće još dvoumi da li da nam se pokaže u punom sjaju ili da malo sačeka, najbolje rešenje je midi suknja i nešto sa dužim rukavima, džemper ili bluza. Jedan autfit, nazovimo ga plavim, upotpunila je trendi torbicom brenda Jacquemus, ali nije mogla da se odluči za boju.

Pročitajte: Sloboda za dan, zavodljivost za noć - Ovo su omiljeni parfemi Ane Ivanović

Instagram

 

Modele ove kuće ima u raznim oblicima i veličinama, a ovom prilikom pokazala nam je žutu i svetloplavu verziju, Le grand Chiquito i Le Chiquito. Pošto se dvoumila, zamolila je pratioce na Tviteru za savet. Njima se najviše dopala žuta tašna. Nama se, moramo priznati, sviđaju obe.

Pročitajte: Savršeno usklađeni - Ana i Bastijan blistaju u jednostavnom jesenjem izdanju (foto)

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još