Modni duel: Ivana Pavković i Marina Tadić zablistale u njemu, ovo je komad koji će svaka dama poželeti u svom garderoberu (foto)

Modni duel: Ivana Pavković i Marina Tadić zablistale u njemu, ovo je komad koji će svaka dama poželeti u svom garderoberu (foto)

Autor: | 13/10/2022

1

Modni duel Ivane Pavković i Marine Tadić: Koja je bolje obučena?

Žensko odelo poslednjih godina postalo je omiljeni komad garderobe, a lepši pol ga rado kombinuje kako za poslovne sastanke, tako i za svečane događaje. Ovaj trend dopada se i damama sa domaće javne scene, pa su Ivana Pavković i Marina Tadić zablistale u odelu, te se modni duel sam nametnuo.

Ivana je juče na venčanje koleginice Vanje Mijatović došla u pratnji supruga Petra Mitića, a njen stajling je prisutne ostavio bez daha.

Pročitajte: Zaboravićete na problematičnu kožu lica - Isprobajte bjuti trik Ivane Pavković koji je naučila od svoje majke

Ata Images

 

Klasičan sako, pantalone visokog struka sa širokim pojasom i nogavicama koje se blago šire u zvono, sa šlicevima sa strane, bili su dovoljni da pevačica zadovolji sve modne kritičare. Kombinaciju je upotpunila salonkama i crnom tašnom sa kojima nema greške.

Pročitajte: Cipele Ivane Pavković su sve što vam je potrebno za svečane prilike - Ukombinovala ih savršeno, a tek da vidite muža (FOTO)

Ata Images

 

Još jedan način kako se može nositi žensko odelo pokazala je Marina Tadić, koja je odabrala nešto drugačiji kroj. Ona se odlučila za boju peska, ali „oversize“ verziju za nonšalantniji izgled. Crni kaiš, majica i salonke u istoj boji i Marina je dobila još jednu modnu peticu.

Pročitajte: Za ovo treba imati hrabrosti! Marina Tadić više ne izgleda ovako, da li biste je propoznali? (foto)

Instagram

 

Instagram

 

Čije odelo se vama više dopada?

Komentari (1)

Loading
Dusica 17:19 13.10.2022
Odgovori

Da li verujete da ne znam nijednu od ove dve dame. Ko su zapravo one? Cime se bave? Hellomagazin je valjda casopis o poznatima.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti