Zaboravićete na problematičnu kožu lica: Isprobajte bjuti trik Ivane Pavković koji je naučila od svoje majke

Zaboravićete na problematičnu kožu lica: Isprobajte bjuti trik Ivane Pavković koji je naučila od svoje majke

Autor: | 16/03/2021

2

Lepota Ivane Pavković muški pol nikako ne ostavlja ravnodušnim, a da je negovana i uvek sređena govore joj i pripadnice lepšeg pola, čiji se komentari uvek shvate pomalo ozbiljnije. Pevačica uživa u modi, isprobavanju ali i kupovini novih krpica, ali ne krije da i te kako ume da pretera. 

Pročitajte: Razvod Ivane Pavković i Petra Mitića pao u drugi plan posle informacije koju je pevačica potvrdila

Ata Images

 

 

- Sva sreća imam muža koji ume da povuče kočnicu. Ali svakako, što bih sada kupovala kad nemam gde da nosim. A i tokom cele ove situacije sa korona virusom sam shvatila koliko je to nevažno šta ćeš imati u ormanu - iskreno je rekla Ivana u intervjuu za "grand.online" i otkrila na koji način održava svoju figuru.

- Treniram zato što moram a ne zato što volim. Jeste da se posle treninga osećam lepo, ali mi je jako mrsko da odem. Inače pazim i na ishranu, na posebnom sam režimu - navodi pevačica, koja je otkrila i jedva bjuti trik za kojim će žene sigurno poludeti.

Ata Images

 

Lepota Ivane Pavković ne bledi zahvaljujući sjajnom savetu njene majke 

 

Iako sebi može da priušti brojne kozmetičke tretmane, kao i preparate, lepota Ivane Pavković ne bledi zahvaljujući triku, koji je naučila od svoje mame. Naime, pevačica smatra da nikakva šminka ne može pokriti postojeće nepravilnosti na licu, pa zato još iz tinejdžerskih doba ima trik za sve one sa problematičnim licem.

- Mama me je naučila da stavljam kvasac na lice, i to mi je i sredilo problem. Inače znam da mnoge žene ne mogu da priušte sebi skupe proizvode za negu, ali pomaže i redovan odlazak kod kozmetičara - otkrila je Ivana u želji da pomogne svim mladim devojkama koje žele lepo lice i negovanu kožu. 

 

 

Komentari (2)

Loading
Dimitrije 00:46 20.03.2021
Odgovori

danas, svaka druga ne liči na sebe... na koga liče to ne znam... i ne zanima me.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još