Plišana haljina, dekolte i biseri: Pogledajte kako se supruga Ivice Dačića skockala za svečanost u Areni

Plišana haljina, dekolte i biseri: Pogledajte kako se supruga Ivice Dačića skockala za svečanost u Areni

Autor: | 27/11/2023

0

Supruga Ivice Dačića blistala na svečanosti u Areni

U “Štark Areni” održana je Centralna izborna konvencija Socijalisticke partije Srbije, kojoj je prisustvovao i predsednik stranke Ivica Dačić sa celom porodicom.

ATA Images

 

Sanja Dačić bodrila je supruga iz prvog reda i više puta njegovo govor nagradila aplauzom, pokazujući da je najveća podrška i oslonac uticajnom političaru. U nekom trenutku popela se na binu sa njihovom decom i pozdravila okupljene u dvorani.

Pročitajte: Gledate je u Porodičnom blagu, a ne znate da joj je rođeni brat jedan od najmoćnijih srpskih političara

Za ovaj važan događaj supruga Ivice Dačića odabrala je poseban stajling koji je odisao elegancijom. Nosila je plišanu tamnoplavu haljinu u kojoj je zaista plenila, a svemu je dodala prelepu bisernu ogrlicu i klač.

ATA Images

 

Sanja se retko pojavljuje u javnosti, tako da je ovo zaista bila ekskluzivna prilika da je vidimo. Ona i Ivica u braku su tri decenije i važe za jedan od najdugovečnijih i najskladnijih parova na srpskoj političkoj sceni.

Porodica je oboma na prvom mestu, što je predsednik SPS-a često isticao u intervjuima u kojima je govorio i o privatnom životu.

ATA Images

 

Imaju sina Luku i ćerku Andreu, a što se vaspitanja tiče, držali su se tradicije.

- Mojoj supruzi je pripala uloga strogog roditelja, možda i zato što sam strogoću trošio na poslu. Šalu na stranu, mislim da sam svaki trenutak sa porodicom koristio da ga provedemo u dobroj atmosferi. Obaveze su mi uvek odnosile mnogo vremena, pa su momenti kod kuće bili veoma dragoceni – rekao je Dačić jednom prilikom.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti