I na plažu sa stilom: Dragana Mićalović zna šta je must have ovog leta (foto)

I na plažu sa stilom: Dragana Mićalović zna šta je must have ovog leta (foto)

Autor: | 25/07/2022

1

Kupaći Dragane Mićalović oduševio njene obožavateljke (foto)

Vrele julske dane Dragana Mićalović provodi na Crnogorskom primorju, odakle sa pratiocima na društvenim mrežama redovno deli lepe trenutke. Pogled na peščane plaže i more na njenim fotografijama pravi je praznik za oči, baš kao i zgodno telo mlade glumice.

Pročitajte: Naizgled nespojivo - Dragana Mićalović pokazala kako se sportske patike nose uz letnju haljinu (foto)

Instagram

 

U najnovijem plažnom izdanju Dragana je blistala, što uopšte ne čudi s obzirom da redovno trenira i veoma vodi računa o ishrani. Odabrala je roze kupaći kostim koji savršeno pristaje njenoj figuri, naočare za sunce i maramu kao savršeni asesoar za plažu, ali i dugačak beli ogrtač koji je odličan za pauzu za ručak u obližnjem restoranu. 

Pročitajte: Haljina na kojoj bi joj Kejt Midlton pozavidela - Dragana Mićalović zablistala u svečanoj toaleti od koje zastaje dah (FOTO)

Instagram

 

Vidi se da more i vitamin D pozitivno utiču na mladu glumicu, što ju je inspirisalo da u opisu fotografije napiše: „Ali uz more, razmjeri svake tuge se sužavaju, granice se brišu ‒ ova veličina upija sve oko sebe. I odjednom, zateknuvši sebe u ovom ponoru, zaboraviš, postaješ drugačiji.“ 

Instagram

Komentari (1)

Loading
Ex faca 16:46 26.07.2022
Odgovori

Izneverila Vučićeve stavove o neidenju na more. Izdaja ili opozicija? A da je raspametila i nije. Ima na morima i bazenima mnogo lepših i atraktivnijih devojaka koje nisu javne ličnosti, samo skromne i lepe. Ove poznate bi trebale da iskažu mnogo više profesionalne kvalitete, ne samo duge noge

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti