Ovakvu haljina poželela bi svaka devojčica: Ćerka Aleksandre Jeftanović oduševila preslatkim letnjim stajlingom (foto)

Ovakvu haljina poželela bi svaka devojčica: Ćerka Aleksandre Jeftanović oduševila preslatkim letnjim stajlingom (foto)

Autor: | 05/07/2022

0

Ćerka Aleksandre Jeftanović je neodoljiva

Aleksandra Jeftanović godinama je u srećnom braku sa advokatom Aleksandrom Švrakom sa kojim ima dvoje dece. Kada je 2015. na svet donela ćerku Anu, voditeljka se povukla iz javnosti kako bi se posvetila porodici. Da je to bila dobra odluka pokazalo se već sledeće godine kada je stigao i sin Aleksa.

Pročitajte: Mamina mala kopija: Šta radi ćerka Aleksandre Jeftanović, kada je niko ne gleda? (foto)

Marko Vulević

 

Period odsustva sa malih ekrana Aleksandra je završila kada se pre dve godine vratila u velikom stilu na televiziju „K1“, a osim u emisiji „Kec na jedanaest“, koju vodi sa Boškom Jakovljevićem, brojni fanovi je prate i na „Instagramu“.

Poznato TV lice često sa svojim pratiocima deli kako detalje sa snimanja, tako i privatne fotografije od kojih su najzastupljenije one sa decom. Tako je nedavno objavila slike svoje ćerke na koje niko nije ostao ravnodušan.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović za novi HELLO! - Decu sam poželela kada sam srela Sašu

Zlatko Đorđević

 

„Nikada nisam upoznala devojčicu kao što si ti, posebna haljina za jednu posebnu priliku“, napisala je Aleksandra uz nekoliko fotografija ćerke Ane u bajkovitoj crvenoj haljini sa puf rukavima i velikom mašnom na leđima, na opšte oduševljenje prijatelja. 

Zlatko Đorđević

 

Zlatko Đorđević

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti