Kraljica imperije “Zara” uslikana sa suprugom i decom: Haljina Marte Ortege u prvom planu, gde ona to kupuje?

Kraljica imperije “Zara” uslikana sa suprugom i decom: Haljina Marte Ortege u prvom planu, gde ona to kupuje?

Autor: | 31/05/2022

1

Marta Ortega nakratko je zaboravila na posao kako bi sa porodicom ispratila sportski događaj u Madridu

Početkom aprila Marta Ortega preuzela je kormilo “Zare” i tako postala najmoćnija dama u svetu konfekcije i takozvane brze mode. Predsedničku poziciju nasledila je od oca Amansija, španskog milijardera i osnivača imperije “Inditex”, pod čijim su okriljem još neki lanci kvalitetnih brendova sa razumnim cenama. Iako su sa novim radnim mestom (i godišnjom platom od milion evra) stigle i nove obaveze, Marta je, pre svega, majka i supruga, i savršeno održava balans između privatnog i poslovnog života.

Pročitajte: U nesvakidašnjoj venčanici udala se Marta Ortega ćerka vlasnika "Zare"

Profimedia

 

Prošle nedelje ova uspešna poslovna žena našla se na radaru paparaca koji su dežurali pred ulazom u kantri klub „Kampo de Vila“, gde se održavaju prestižni sportski događaji pod vedrim nebom. Strastvena ljubiteljka konja i nekadašnja takmičarka u preponskom jahanju pratila je dešavanja na svetskom šampionatu u toj disciplini, a društvo su joj pravili suprug Karlos Toreta, njihova dvogodišnja ćerka Matilda i sin Amansio, koga ima iz prvog braka.

Marta Ortega oduševila izborom haljine

Svi su bili ležerno odeveni, ali verovatno se nećete iznenaditi ako vam otkrijemo da lagana bela haljina na Marti nosi etiketu kuće “Zara”. Cena je vrlo pristojna – pamučna kreacija sa vezenim detaljima košta tek nešto više od sto evra. A bolje osobe za reklamu od direktorke nema, zar ne?

Pročitajte: U nesvakidašnjoj venčanici udala se ćerka vlasnika "Zare"

Profimedia

 

Iako je jedina ćerka španskog tajkuna sve dobila na dlanu i ne bi morala baš ništa da radi, tridesetosmogodišnja Marta je od malih nogu igrala prema sopstvenim pravilima. Školovala se u internatu u Švajcarskoj, a studirala u Londonu.

Od početka je bila uključena u poslove konglomerata i do vrha se pela polako, stepenik po stepenik. Zaslužna je za neke od najboljih “Zarinih” kampanja poslednjih godina, pa nije čudo što je postala članica visokog modnog društva u kome je često zatičemo.

Profimedia

 

Komentari (1)

Loading
Ema 20:05 31.05.2022
Odgovori

Nije jedina kćerka. Ima stariju sa prvom ženom sa kojom je i osnovao firmu. Samo je diskretnija.

Snežana Ilić hellomagazin